İBRAHİM SARAÇOĞLU MEME BÜYÜTME KÜRÜ

31 Ekim 2008 Cuma
Bayanlarda küçük gögüsler bazen sorun haline gelebiliyor.Ama estekik yaptırarak meme büyütmekte hem zahmetli hemde masraflı bir yöndem; Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu bu konudada bayanlara destek olmaya devam ediyor bitkisel kürlerle küçük gögüsleri büyütebildiğini açıklayan saraçoğlu deavametti.Meme büyütmek için tek kural 31 yaşını geçmemiş olmaktır.
Meme büyütmek isteyen bayanlara uygulayacakları bir beslenme programı ile birlikte günde 1 kez içilecek bitki çayı formülünü verdiklerini açıklayan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu kür uygulandığında 9 ayda göğüslerin 1 beden büyüdüğünü söyledi.
Meme büyütmek için bitkisel kür Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu 'nun web sitesinden temin edilebiliyor.
MEME BÜYÜTME KÜRÜNE www.saracoglu.at/ Bu sayfadan sahip olabilirsiniz.
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU BAYANLARIN GÖSLERİNDEKİ KİSLER

Bayanların gögüslerinde oluşan fibroadenomlar yani kisler için Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu brokoli önermektedir.Bun yanı sıra bayanlar elleriyle kontrol ederek kis varmı yokmu bakmalılar.
Kadınların Göğsündeki Fibroadenomlara (kistlere) Karşı Brokoli kürü
Taze ve koyu yeşil renkli olan brokoliden yaklaşık 200-250 gram alınız ve kaynamakta olan yarım litre suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 6dakika haşlayınız. 6.dakikadan sonra ocaktan indiriniz ve ağzı açık olarak ılımaya bırakınız. Yarısını sabah kahvaltısından 20 dakika önce aç karna, diğer yarısını da öğlen yemeğinden 20 dakika önce aç karna içiniz.21 gün hergün taze hazırlanıp içilmesi gerekir. Haşlama suyu içerisindeki haşlanmış brokoliyi tüketme zorunluluğu yoktur. Arzu edilirse tüketilebilir. Duruma göre zaman zaman kür tekrar edilebilir.
NOT: Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz. Buradaki bilgiler ile kendi kendinize teşhis koymayınız. Buradaki kürlerin bir destekleyici olduğunu unutmayınız ve hekiminize danışmadan uygulamayınız.
uyarı:Bu kürü uygularken, kahve, çikolata, ceviz (tazesi veya kurusu), portakal ve portakal suyu, taze beyaz üzüm tüketilmemelidir.

saracoglu.at
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU KİTABI

30 Ekim 2008 Perşembe
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu engin bilgilerini bizlerle paylaşmaya devam ediyor; Son kitabı tıbbi bitkiler rehberini sizlere ulaştırabilmek için Milliyet gazetesiyle anlaşma yapan Saraçoğlunun tek amacı kitabı sizlere daha ucuza sunabilmek sadece 29 kuponu sahip olacağınız bu eşsiz eserin kuponları bu günden itibaran Milliyet gazetesinde yayınlanmaktadır. Kitaba sahip olarak içindeki kürleri rahatlıkla uygulayabilir ve sağlığınıza kavuşabilirsiniz.
Devamını oku »

DR.MURAD EKELER İÇİN MASKE

Dr.Murad Ünlülerin dermotoloğu sizler için mükemmel bir eke yok edici maske tarifi veriyor.
Bu maske C vitamini bakımından oldukca zengin bir maske içerisinde Cvitamını yoğun olduğu için hazırlanır hazırlanmaz uygulanması gerekiyor.
Malzemeler
-3-4 adet çiler
-1Yemek kaşığı limon suyu
Hazırlanışı ve uygulanışı:Çilekleri rendeliyoruz ve içine limon suyunu ekleyip karıştırıyoruz, ve önceden peeling yaptığımız temiz cilde maskeyi hazırlar hazırlamaz sürüyoruz.ve 15 dakika bekletip ılık suyla yıkıyoruz. Maskenin yapıldığı gün makyaj yapmıyoruz.Yada maskeyi gece uyguluyoruz.
Ebruli
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU KEMİK ERİMESİ

29 Ekim 2008 Çarşamba
İbrahim Saraçoğlu özellikle menepoz döneminden sonra bayanlarda kemik erimesi (OSTERPOZ)görünebileceğini bu yüzden önlem alınmasında fayda olacağını belirterek kemik erimesine karşı hangi önlemlerin alınması gerktiğini açıkladı.
KEMİK ERİMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN
En önemli kaynak kalsiyumdur ;kalsiyumun genellikle sütte çok bulunduğu sanılırdı; fakat sütün içindeki kalsiyumu vücud çok azını alabildiği için sütteki kalsiyum ne yazıkki yeterli değildir.Kalsiyumu içinde çok yoğun bir şekilde bulduran sebze brokolidir.Çok az suda haşlanarak suyunu için ve haşladığınız brokoliyi üzerine yoğurt dökerek yiyin yoğurtta iyi bir kalsıyum kaynağıdır.
saracoglu.com
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU BOY UZATMA

Prof. Dr.İbrahim Saraçoğlu'nun kürlerini yakından takip ediyoruz.Elimizden geldiğince uygulamaya calışıyoruz.En son açıkladığı kürü boy uzatma kürü eğer çocuğunuzun boyunu uzaktak istiyorsanız 9 ila 21 yaş arasındaki kişilerin boyunu uzaması mümkün olduğunu belirten saraçoğlu boy uzatma kürünün 2 yıl devam edeceğini açıklıyor.
BOY UZATMA KÜRÜ:Kürde en etkili yiyecek balık haftada 3 kez yenecek balık kürün ana menüsü,palamut,uskumru,torit,kefal balıkları kür için uygundur.Bunun yanısıra boy uzatmayı sağlıyacak özel bir bitki çayı kullanıcaktır bu çayı Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlunun kendi sitesi olan

www.saracoglu.at/ sayfasından satın alabilirsiniz.

saracoglu.com

Devamını oku »

BİBERİYENİN FAYDALARI

22 Ekim 2008 Çarşamba
Biberiye;Kuşdili otu olarak da bilinen biberiye, 1-2 m yüksekliğinde, kışın yapraklarını dökmeyen bir bitkidir. Yapraklar ve çiçeklerinden uçucu yağ, tanen, acı maddeler, organik asitler ve glikozit elde edilir.
Biberiyenin Faydaları
-Mide ve barsak uyarıcısı,
-Çarpıntıları keser.
-Migrene iyi gelir.
-İdrar ve adet söktürür.
-Sindirime faydalıdır.
-Hazmı kolaylaştırır.
-Damar tıkanıklığının önlenmesinde faydalıdır.
-Migren ve diğer baş ağrılarını hafifletir.
-Çarpıntıyı geçirir.
-Astım ve bronşite iyi gelir.
-Uçucu yağ, uyarıcı olarak haricen kullanılır.
-Biberiye yağı romatizma ağrılarına sürülürse iyi gelir.
-Kansızlığa ve sarılığa faydalıdır.
Kaynak:netten
Devamını oku »

SÜPER DİYET

21 Ekim 2008 Salı
Diyet yapmak çok zordur;ama sonunda kilolardan kurtulmak ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak için bütün zorluklara katlanmaya değer,diye düşünüyorsanız .aşağıdaki diyeti uygulayabilirsiniz.Bu birçok katı diyete göre biraz daha insaflı bir diyet programıdır üstelik harfiyen uygularsanız 3 günde 3 kilo verebilirsiniz.
1. GÜN
Sabah : Tost ekmeğiyle yapılmış 1 tost, 2 çay kaşığı tereyağı, yarım bardak greyfurt suyu, 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz
Öğle : 1 tost, yarım porsiyon ton balığı, yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz.
Akşam : 1 elma, 85 gram tavuk, 1 kase haşlanmış bezelye, 1 bardak greyfurt suyu, 1 kup vanilyalı dondurma, 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz.
2. GÜN
Sabah : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta , yarım muz, 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz.
Öğle : 1 tabak yoğurt, 2 bisküvi, 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz.
Akşam : Yarım bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 adet sosis, 1 porsiyon haşlanmış brokoli, 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz.
3. GÜN
Sabah : 1 elma, 1 bisküvi, 1 dilim yağsız peynir, 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz.
Öğle : 1 tost, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz.
Akşam : 1 porsiyon ton balığı, 1 bardak greyfurt suyu, yarım kup vanilyalı dondurma, yarım muz, 1 tabak karnabahar, 1 dilim karpuz (ya da kavun), 1 fincan kahve, su ya da çay şekersiz.
kaynak:netten
Devamını oku »

KARABAŞ OTUNUN FAYDALAR

Karabaş otununun adını Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu sayesinde duyduk;Bu kadar çok derde deva olan bu bitkinin farkında olmayışımız gerçekten büyük kabıp
KARABAŞ OTUNUN FAYDALARI
-Vücudu kanserden koruyor.
-Beyin, prostat, pankreas, bağırsak ve meme kanseri tümörlerinin büyümesini de durduruyor.
-Sinir ve kalp kuvvetlendirici olarak etki sağlıyor
-Balgam söktürücü özelliği vardır.
-İdrar yolları enfeksiyonlarında çok faydalı
-Egzema yaralarında etkili bir bitki.

-Akciğer ve kan kanserlerinde kullanılabilir.
-Ağrı kesici özelliği bulunur
-Sinüzit rahatsızlığında kullanılır.
-Beyin tümörlerinde yararlıdır
-Sinirsel baş ağrılarına iyi gelir.
-family:verdana;">-Yüksek tansiyona faydalıdır.
-Kan dolaşımı bozukluğunda kullanılır.
-İç huzursuzluğa iyi gelir
-Yorgunluk için birebirdir.
-Romatizmal ağrılarda kullanılır.
-Kanı sulandırmak için kullanılır.
Uyarı : Hamileler kesinlikle kullanmamalıdır.Kür halinde kullanılmalıdır,devamlı kullanmak uygun değildir.
saraçoglu.com
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU ERKEKLERDE CİNSEL İLİŞKİ SONRASI AĞRILAR İÇİN KİRAZ SAPI

20 Ekim 2008 Pazartesi
KİRAZ SAPI
Doğada hiç bir şey atık değildir.Yeterki nerde nasıl kullanılması gerektiğini bilelim diyen Prof.Dr.İbahim Saraçoğlu ;Kurutulmuş kiraz sapı bunlardan bir tanesidir diyerek sözlerine devam etti.Birçok derde deva olan kiraz sapı Cinsel ilişkiden sonra bazı erkeklerde kasıklarında şiddetli bir ağrı olur .Saraçoğlu bu ağrının geçmesi için kiraz sapının çok etkili olduğunu belirti.
Hazırlanışı ve uygulanışı:25 tane kurutulmuş kiraz sapını 1 bardak kaynamış suya atıyoruz ve 5 dakika kaynatıp içine 2-3 damla limon suyu sıkıp günde 1 defa içiyorsunuz.Zamanla ağrılarınız azalacaktır.
günbegün
Devamını oku »

SUNA DUMANKAYA CİLT TEMİZLİĞİ İÇİN PEELİNG

18 Ekim 2008 Cumartesi
Gün boyu biriken toz, kir,makyaj kalıntıları cildin güzeneklerini tıkar ve siyah noktaların oluşmasını ,cildin sağlıksız ve mat görünmesine neden olur .Cildi ölü hücrelerden, biriken yağlardan ve siyah noktalardan arındırmak için, derin bir temizlik yapmalısınız. Bunu peeling, buhar banyosu veya maskelerle gerçekleştirebilirsiniz.
Suna Dumankaya cildinizin derinlemesine temizliği için önerdiği peeling tarifi
Malzemeler:

-1 kahve fincanı yulaf ezmesi,
-2.5 çay kaşığı bal,
-1 tatlı kaşığı elma sirkesi,
-yarım tatlı kaşığı sıcak su
Hazırlanışı:Malzemeleri bir kasede karıştırın ve cildinize masaj yaparak sürün 15 dakika bekletin ve yumuşak, nemli bir bezle ovarak çıkarın.

Suna Dumankay'nın Diğer Tarifleri için Tıklayınız

sunadumankaya
Devamını oku »

SUNADUMANKAYA KURU CİLTLER İÇİN PEELİNG

Suna Dumankaya hem pratik hemde ucuz hemde etkili folmülleriyle sizlere ışık tutmaya devam ediyor.Eğer cildiniz Kuruysa ve siyah noktalarınız varsa sizler için yapımı kolay bir peeling tarifi aşağıda yer almaktadır.
malzemeler
-1 çay kaşığı kil,

-1çay kaşığı mısır unu
- Krem
-2çay kaşığı süt
hazırlanışı :bütün malzemeleri eşit miktarda karıştırıp muhallabe kıvama getirin. Haftada 1 gün yüzünüze sürün 5 dakika bekletin ve ovarak çıkarın. Doğal bir peeling olup siyah noktalara iyi gelir ve cildinizi tahriş etmez.
sunadumankaya.com
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU KİSLERDEN KURTULMAK İÇİN

17 Ekim 2008 Cuma
Kislerden kurtulmak için Bazı bayanların edet düzensizliğinin sebebi yumurtalıklarında kis olmasıdır;Yumurtalıklarında kis olan bayanların yapması gerekenleri ibrahim saraçoğlu açıklıyor.
Kurusoğan ve sumak kürü: Orta büyüklükte kuru soğanı ince ince doğrayın daha sonra 1-2 çorba kaşığı sumağı dökerek yemeklerden önce yiyiniz. günde 2 kere15 gün boyunca tekrarlayın.
bu kürü uygulamaya başladığınızdan itibaren akıntılarınız artabilir,bu sayede kislerinizden kurtulacaksız.Ve adetiniz düzene girmeye başlayacaktır.
Diğer bir kür ise yukarıdaki kürü destekleyici testere dişli aslanpencesi kürü:2 yemek kaşığı testere dişli aslanpencesi 1 bardak klorsuz kaynamış suyun içine koyup 6 dakika kaynatıp ılıyınca içiniz.
kaynak:sedasayan
Devamını oku »

AHMET MARANKİ EKLEM AĞRILARI

Prof.Dr. Ahmet Maranki ;Eklem yerleriniz ağrıyorsa,boynunuz, beliniz ağrıyorsa kesinlikle aşağıdaki yağ karışımını kullanın göreceksinizki ağrılarınız zamanla geçecektir.
malzemeler
-Hardal yağı
-Ceviz yağı
-Biberiye yağı
-Kekik yağı
-Zeytin yağı
Hazırlanışı:bütün yağlardan eşit miktarda bir kaba koyun ve ağrıyan yerinize akşam yatmadan önce masaj yaparak sürün üzerini strecfilmle sarıç yatın sabah kalktığınızda ağrılarınızdan kurtulacaksınız.
Kaynak:maranki.com
Devamını oku »

DR.MURAD ENERJİ VEREN İÇECEK

16 Ekim 2008 Perşembe
Antioksidan Yönünde oldukça zengin sağlıklı ve enerji yüklü bir içecek
Malzemeler
-Yabanmersini kurusu
-Soya sütü
-Taze meyve karışımı(çilek,nar)
-Keten tohumu
Hazırlanışı: soya sütünü,Nar suyunu yaban mersini,çilek ,keten tohumunu ve buzu koyuyoruz blandırdan geçiriyoruz, içeceğimiz hazırlanmış oluyor kendimizi yorgun ve halsiz hissettiğimiz zamanlarda enerjimizi yükseltmek için içiyoruz.
kaynak:ebruşallı

Dr.Murat enerji veren kahvaltı için tıklayınız

Devamını oku »

DR. MURAD ENERJİ KAHVALTISI

ENERJİ VEREN KAHVALTI
Mazemeler
-2yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek
-mevsim sebzeleri(evinizde ne varsa )
-1yumurta
-1kaşık zeytin yağı
Hazırlanışı:Havuçları ince ince doğrayıp içerisine,domates,biber,maydanozu koyup 1 kaşık yağda pişiriyoru, çok fazla pişmesine gerek yok daha sonra 2 yemek kaşığı mercimeğin içersine yumurtayı kırıp karıştırdıktan sonra sebzelerin üzerine döküp yumurtalar pişene kadar bekliyoruz ,iki tarafıda pişinde servis yapıyoruz.
Kaynak:ebruli
Devamını oku »

DR.ENDER SARAÇ DETOKS

15 Ekim 2008 Çarşamba
DR.Ender Saraç En ginarla Detoks Tarifi
Yapılışı:Enginarın dış çanak yapraklarından 4–5 adet, sapının yapraklarından 2 adet yarım litre su içinde 3–5 dakika kaynatın. 5–10 dakika demleyin.
Yaprakları suyun içine süzerüp çıkarın ve ılınmasını bekleyin.
Bu suyun içerisine başka bir kapta kaynattığınız 1–2 tatlı kaşığı hindiba otunu ilave ederek sabah akşam 1 çay kaşığı bal, 1/4 çay kaşığı zerdeçal ve 5–6 damla limon ile için. Gaz yapmaması için ılık içiniz.

endersarac.com
Devamını oku »

PİLATESLE FORMA GİRİN

13 Ekim 2008 Pazartesi
Pilates egzersizlerinin amacı; karın ve sırt bölgelerini eşit oranda güçlendirip, vücudumuzun üst kısmında sağlam bir iskelet oluşturmaktır. Pilatese göre vücut merkezi, derindeki kaslarla bel kemiğine en yakın kaslardan oluşur. Klasik egzersizlerde zayıf kaslar zayıflama, güçlü kaslar güçlenme eğilimindedir. Bu da dengesiz adale yapısına, kronik bel ağrısı ve sakatlıklara yol açabilir. Pilates'te kas yapısı bir bütün haline getirilir. Kilo vermeseniz de ince görünürsünüz. Sakatlanmaları zorlaşır. Dayanıklılık artar, metabolizma hızlanır.

Plilates hareketlerini nasıl yapacağınızı izleyin ve uygulayın izlemek için devamını okuya tıklayınız

Devamını oku »

SUNA DUMANKAYA AYAKTAKİ ÇATLAKLAR

12 Ekim 2008 Pazar
Ayakta oluşan çatlaklar için Suna Dumankaya'nın hazırladığı kür
malzemeler
- Bir leğene sıcak su
-1 Çorba kaşığı gliserin
-1 Çorba kaşığı deniz tuzu
-10 aspirin
-Vazalin
Uygulanışı: Bir leğene sıcak suyun içine bir çorba kaşığı gliserin ve bir çorba kaşığı deniz tuzu karıştırın. Ayaklarınızı bu suda 20 dakika bekletin. Ardından sertleşen deriyi ponza yardımıyla temizleyin. Sonra ezilip toz haline getirilmiş 10 Aspirin'le vazelini karıştırıp ayaklarınıza sürün. Nemli gazlı bez ve üzerine de strech film sararak en az iki saat bekletin. Açınca ayaklarınıza masaj yapın. Bu kürü haftada iki kez uygulamanız iyi olur.
sunadumankaya
Devamını oku »

SUNA DUMANKAYA AYAK MANTARI

Ayaklarda Oluşan Mantarlar İçin Suna Dumankaya aşağıdaki karışımın öneriyor
malzemeler
*1 adet havuç
*1çay kaşığı tuz
*1çay kaşığı badem yağı
Hazırlanışı:Havuçu rendeleyin bir çay kaşığı tuz ve bir çay kaşığı badem yağı ile karıştırın. Gece bu karışımı sorunlu parmağınıza sürüp gazlı bezle sarın. Sabaha kadar bekletin,sabah ılık suyla yıkayın.Arada adaçayı ve ebegümeci çayı ile kompres yapın.
sunadumankaya
Devamını oku »

KİŞNİŞİN FAYDALARI

Kişniş maydanozgiller familyasından; olup Haziran - Ağustos ayları arasında pembe beyaz renkli çiçekler açan, 30 - 50 cm boyunda otsu bir bitkidir. Pek çok faydası vardır. Akdeniz havzasında yabani ot veya kültür bitkisi olarak yetiştirilir.
Kişnişin Faydaları :
-Bayat yiyeceklerin zararını azaltır.
-Kişniş tohumları içerdiği yağlarla mideyi uyarır; iştah açar, sindirimi kolaylaştırır ve hazımsızlığa iyi gelir.
-Aynı nedenle mide ve bağırsaklardaki gazı söktürür.
-Sinirsel baş ağrılarını keser.
-Doğumu kolaylaştırır.
-Karın ağrılarını giderir.
-Aniden başlayan mide ve karın ağrılarını bastırır.
-Özellikle çocuklarda ishali kesici etkiler yapar.
-Cinsel gücü artırır.
-Hafif yatıştırıcı etkisi vardır.
-Fazla yenilirse zararlıdır.
Kişnişin kullanıldığı yerler :
Tohumu: Domates turşusu, sosis, köriler ve elmalı çöreklerde kullanılır. Ezilmemiş tohumu çorba ve sebze yemeklerine katılır. Suda kaynatılarak çayı yapılır. Tohumu ayrıca güzel kokusu sayesinde potbori tabaklarında kullanılabilir.
Yaprağı: Körpe alt yaprakları güveç, salata ve soslara eklenir.
Gövdesi: Fasulye ve çorbalarla birlikte pişirilir
Kökü: Taze kökü sebze gibi pişirilip yenilir Tozu: Toz halindeki kişniş bal veya şekerle karıştırılarak kullanılır.
ÖNEMLİ NOT: Mide asidi fazla olanlara kişniş kullanmaları sakıncalıdır.
kaynak:netten
Devamını oku »

ZAYIFLATAN BİTKİ ÇAYI

Zencefilli Zayıflama çayı;Sindirim sistemini hızlı çalışmasını sağlar bağırsakları çalıştırır.Ve hızlı kilo vermesini sağlar
malzemeler
-1 kök zencefil
-4-5 kakule tanesi
-1 kabuk tarçın
-2 karanfil tanesi
-1 fiske karabiber
-1litre su
-2 yemek kaşığı çay
Hazırlanışı:
1 litre suya 1 kök zencefil,4,5kakule tanesi,1 kabuk tarçın,2 karanfil tanesi,1 fiske karabiberi ve 2 yemek kaşığı çayı hafif ateşte ve 10-20 dkkaynatın. 10-15 dakika beklettikten sonra süzerek için.

kaynak:netten
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU ŞEKER VE TANSİYON

10 Ekim 2008 Cuma
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Tansiyonu ve şekeri düşürmek için lahana kürü
Tarlada yetişen beyaz lahanının özellikle ilk 4-5 yaprağını yarım litre suda 15 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakın.Sabah ve akşam olmak üzere aç ya da tok karınına birer su bardağı için. Bu kür yüksek tansiyonu olanların tansiyonunu düşürerek normal seviyede tutulmasına yardımcı olur.Lahana kürü aynı zamanda şeker hastalarının şekerini dengede tutar.
Kaynak:saracoglu
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU KARAÇİĞER YAĞLANMASI KÜRLERİ

Prof.Dr.İbrahimSaraçoğlu Karaciğer Yağlanması için İki kür öneriyor
Maydonoz ve Limon Kürü:Küçük yaprakı 15-16 dal maydanozu blandra koyun üzerine yarım bardak klorsuz su 2 yemek kaşığı limon suyu koyarak çalıştırın,yeşil renkteki mucize içeceği 15 gün boyunca günlük olarak hazırladığınız bu suyu için,daha sonra 5 gün ara verin ve 15 daha için
Dereotu Kürü:Aşırı karaciğer yağlanması olanlarmaydanoz ve limon karışımından oluşan suya destekleyici olarak1 bardak suyu kaynatın içine 1tatlı kaşığı lavanta çiceği ilave edin ve 8 dakika kaynatın sabahları maydanoz limon suyunu akşamlarıda lavanta suyunu içerlerse daha etkili olacaktır.
kaynak:saracoglu
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU SAÇ BAKIMI

Prof.Dr.İbrahimSaraçoğlu Çabuk Uzayan ve Sağlık Saçlar için
LAVANTA KÜRÜ:1 su bardağı suyu kaynatın içine 1yemek kaşığı lavanta çicağini atın 8 dakika kaynatın gün aşırı haftada 4 gün için ve 1 ay tekrarlayın saçlarınızdaki parlaklığı ve uzamağı fark edeceksiniz.
not:Saçlarınızın sağlıklı olması için doğal yeşil sabunu tercih ederseniz çok daha etkili olur
kaynak:saracoglu
Devamını oku »

İBRAHİM SARAÇOĞLU HEMOROİD

Prof .Dr.İbrahim.Saraçoğlu HemoroiD(basur ) için
ÇEMBER BİTKİSİ KÜRÜ:Hazırlanışı: 1 su bardağı suyu kaynatın içine çember bitkisinin sadece yaprağını kullanın saplarını asla katmayınız 7 dakika kaynatın günde 1 defa içilin 10 süreli devam edilin her gün taze olarak kullanın .hemoraiTe kesin çözümdür.
DEROTU KÜRÜ: Dereotu kürüdür sabah ,öğlen ve akşam öğünlerden 10-15 dakika önce 1tutam dereotunu çiğneyerek suyla yutun,faydasını göreceksiniz,
Kaynak:saracoglu
Devamını oku »

AHMET MARANKİ YAĞLI CİLT İÇİN MASKE

9 Ekim 2008 Perşembe
YULAF MASKESİ
Yağlı ciltlerde genellikle sivilce çok çıkar,sürekli parlar;Bu sorunlardan kurtulmak temiz ve sağlıklı bir cilde kavuşmak için Ahmet Maranki Yulaf maskesini öneriyor
Malzemeler
-2 yemek kaşığı yulaf unu
-2 yemek kaşığı rendelenmiş limon kabuğu
-6yemek kaşığı dolusu buğday kepeği
Uygulanışı: Bütün malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra biraz su ile lapa haline getirin. Bu karışımla yağlı cildinizi 2-3 dakika boyunca temizleyin.Ardından ılık su ile yıkayın.Haftada 1 kere tekrarlayın cildinizdeki farkı göreceksiniz.
kaynak:maranki.com
Devamını oku »

AHMET MARANKİ MASKE

Ahmet Maranki sağlıklı ve pürüssüz cilt için maske
Malzemeler :
-1 tatlı kaşığı dolusu havuç suyu
-Yarım tatlı kaşığı zeytinyağı
-1 yumurta sarısı
Uygulanışı: Havuç suyu,zeytin yağı,ve yumurta sarısını iyice karıştırılır. Önceden yıkanmış cilde sürün ve 15 dakika beklettikten sonra ılık suyla bol bol yıkayın.
KAYNAK:marankicom
Devamını oku »

AHMET MARANKİ ELMA SİRKESİ

Ahmet Maranki Zayıflamak İçin Elma Sirkesi
Hazırlanışı: Bir bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce içilmelidir. Özellikle gece yatmadan önce ve sabahları aç karnına içtiğiniz bir bardak elma sirkesi-bal karışımı vücudumuzdaki yağların ve toksinlerin atılmasını sağlar.
kaynak:marankicom
Devamını oku »

DR GÜRKAN KUBİLAY

Kilo Verdiren Beş Yiyecek
Sardalya: Protein yüklü ve omega3 yönünden oldukça zengin bir besindir. Kan şekerini dengeler metabolizmayı yeniler .Moral ve motivasyonu yükseltmeyi sağlar .
Greyfurt: Yemekten önce yenilen yarım greyfurt, kilo vermeye yardımcı olur, Greyfurt tüketmek kilo vermede çok etkili .
Greyfurt, kanserle savaşan liminoids ve lycopene içerir Kırmızı greyfurt da insan vücudundaki kolesterol oranını düşürmeye yardımcı olur .
Yeşil çay: Besin değeri taşımayan bitki kilo vermenizi hızlandırır ve incelmenize çok yardımcı olur. Yüksek oranda antioksidan içerir, kalp sağlığımızı destekler, sindirime yardımcı olarak kan şekerini ve vücut sıcaklığını ayarlar.
Metabolizmayı hızlandırır, yağ oksidasyonunu artırır Bu şekilde kilo vermenizi sağlar .
Günde 5 fincan yeşil çay kilo vermek ve rahatlamak için iyi bir yoldur.
Balkabağı: En iyi kilo verdirebilecek besinler arasındadır Uzun süre konserve halinde saklanılmış balkabağında yüksek olanda lif vardır ve buna karşılık 40 kalori kadar düşük bir kalori oranına sahipti.
Lifler insan sağlığı için çok önemlidir ve kilo düzenlenmesinde de büyük yararları bulunur. Tatlandırıcılarla tatlandırıp, bir tutam tarçın, badem ve hindistan cevizi ekleyerek kan şekerinizi düşürebilirsiniz
Sığır eti: Et çok iyi bir diyet besinidir çünkü içinde antibiyotik, steroid ve hormon içermez. Eğer etten kendimizi sakınırsak kötü sonuçlarla karşılaşabiliriz. Yüksek protein diyetleri çeşitli sebeplerden dolayı kilo kaybına neden olur.
İçerdiği protein metabolizmayı uyarır, daha uzun süre tok hissettirir ve iştahınızı azaltır Ayrıca, sığır eti yüksek miktarda omega 3 içerir bu da size sağlıklı bir hayat kazandırır.
kaynak:seda sayan
Devamını oku »

AHMET MARANKİ

KANSERDEN KORUNMAK İÇİN
-Öncelikle konsantire yiyecek ve içeceklerden uzak durmalıyız .
-salam sosis gibi şarküteri ürünleri tüketmeyin.
-Hibrit tohumuyla üretilmiş sebze ve meyvelerden uzak durun,Mevsiminde yetişen ürünler tüketin.
-Beyaz ekmet tüketiminden sakının bunun yerine kepek ekmeği buğday ekmeği yada halk ekmeği tüketin
-Tavuk ve et alırken dikatli olun şişirilmiş olanlardan sakının tanınmış markaları terçih edin.
-Oğlak eti keçi peyniri sütü terçih edin keçinin kılından bile zarar gelmez.
-Kızartmalardan ve fasfood yiyeceklerinden uzaklaşın
-Kefir tükedin keçi sütünden yapıldığı için çok sağıklıdır, Daha sonra ise kesinlikle bu yiyecekleri evimizde bulundurmalıyız...
Defne yaprağı ,ısırgan otu,ada çayı,yeşil çay,zencefil,zeytin,incir,brokoli,soya fasülyesi,kefir,zeytin yağı,sarı kantaron,kimyon, kapari kaparinin kanser hastaları için çok önemli olduğunu belirten maranki kanser hastaralı için tronbositin çok önemli olduğunu ve kaparininde mükemmel bir tronbosit oluşumunda etkili olduğunu açıkladı...
kaynak:esraceyhan
Devamını oku »

ŞEKER HASTALARINA ŞİFA VEREN BİTKİLER

8 Ekim 2008 Çarşamba
Günümüzde ne yazıkki her hastalık gibi şeker hastalığınada çok sık raslar olduk; Şeker hastalarının gönül rahatlığıyla yiyebilecekleri yerkende şifa bulacakları yiyecekler
Kır papatyası: Çiçeklerinin su içinde kaynatılmasıyla elde edilen çay, şeker hastalarına faydalı olup, karaciğerede çok faydası dokunmaktadır.
Karnabahar: Şeker hastalığına karşı etkili bir sebzedir.Keten tohumu (1 yemek kaşığı) 1 litre su içinde, su ½ litreye düşüne kadar kaynatılır ve günde üç kez içilirse kandaki şeker miktarını düşürür.
Kuru fasulye: Şeker hastaları için faydalıdır.ve haftada 2kere tüketilmesinde yarar vardır.
Yulaf: Vücuda ısı verdiğinden kış aylarında daha çok tüketilir. Şeker hastalığına karşı etkilidir. Kış sabahlarında kaynatılarak lapa şeklinde yenilmektedir.
Salatalık: Kandaki şeker miktarını düzenler.
Ayrıca:Soğan, enginar, pancar, zeytin, zeytinyağı, fındık, ceviz ve badem, şalgam şeker hastalığı için iyi gelir.
kaynak:netten
Devamını oku »

GÜNEŞ LEKELERİ İÇİN MASKE

Yaz mevsimi bittiği sonbaharın geldiği şu günlerde cildimizi yenilemek vel yazın güneşin oluşturduğu lekelerden kurtulmak için evde yapacağınız çok pratik br maske tarifi
Malzemeler
-2 yemek kaşığı yulaf unu
-2 yemek kaşığı gül yağı
-1 çay kaşığı karbonat
-1 yemek kaşığı limon
Uygulanışı:Bütün malzemeler karıştırılıp çok az su ilave edilir. Lapa kıvama gelince yüze sürülür.15 dakika bekletilir ılık suyla yıkanır.
not:Bazı bayanlarda doğumdan sonra oluşan lekelerdede oldukça etkilidir.Doğumdan 1 hafta sonradan 2. aya kadar kullanılırsa etkisi görülür.
kaynak:netten

Devamını oku »

AHMET MARANKİ DOĞAL ANTİBİYOTİK TARİFİ

7 Ekim 2008 Salı
Doğal Antibiyotik:Sarımsak, soğandır. Bunları çok fazla tüketmek lazımdır.Diyen Maranki doğal antibiyotik tarifini açıkladı
Malzemeler:
-1 baş sarımsak
-Yarım limon
-Yarım litre su
-Cam kavanoz
-Ailüminyum folyo
Yapılışı:
Yarım litre kaynatılmış soğumuş suyu cam bir kavanoza koyduktan sonra içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsak, yarım limonu kabuğuyla dilim dilim doğrayıp atın.Kapağını kapattıktan sonra (alimünyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. 4 gün beklettikten sonra içinden posasını alın.Her kışa girerken bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız savunma mekanizmanız güçlü olur.
Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz.Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir.Hiç bir yan etkisi de yoktur. Limonu ve sarımsağı hayatınızdan çıkartmayın.
Kaynak:marankicom
Devamını oku »

YAĞ YAKICI BİTKİ ÇAYI

6 Ekim 2008 Pazartesi
Kilo vermeyi destekleyici yağ yakıcı zayıflama bitki çayı tarifi :
Malzemeler
-2 çay kaşığı Kekik
-4 çay kaşığı Yeşil çay
-4 çay kaşığı Mate yaprağı
-2 çay kaşığı Isırgan yaprağı
Yapılışı: kekik,yeşil çay ,mate yaprağı ve ısırgan otunu 1 litre kaynar suyun içine koyarak 10 dakika demlenmesini bekletin (kaynatmayın)Günde 3-4 bardak tüketilebilir.
not:Çay yapılırken içine mısır püskülü,kiraz sapı ve rezene ilave edilirse çaya ödem sökücü özellik katılmış olur.

kaynak:netten

Pervin bulgak'tan zayıflama çayı
Devamını oku »

GİNSENGLE HALSİZLİĞE SON

Ginseng:, özellikle uzakdoğuda enerji kaynağı olarak kullanılır.Aynı zamanda hafızayı güçlendirici, anksiyete ve huzursuzluğu giderici olan ginsengten bol bol tüketmek, oruç tutan kişilerin sık sık yaşadığı halsizlik ve yorgunluk sorunlarına karşı da oldukça iyi gelmektedir.
Ginseng kökünü aktarlardan alabilirsiniz,çay olarak içebilir veya yemeklerinizin içine rendeleyip kullanabilirsiniz. (Günde yaklaşık 1 – 2 gr.)Ayrıca cinsel gücü artırıcı özelliğede sağhiptir.

kaynak:netten

Ender saraç'dan cinsel gücü artırmanın yolları
Devamını oku »

SUNA DUMANKAYA

SUNA DUMANKAYA KARIN YAĞLARINI ERİTME
Karın yağlarını eritmek dümdüz bir karın için öncelikle her gün düzenli spor yapın, hiç bişey yapamıyorsanız tempolu bir şekilde yürüyün.Daha sonra ise aşağıdaki tarifi uygulayın
Karın yağlarını eritmek için:
-1 çorba kaşığı limon suyu
-1 çorba kaşığı susam yağı
-1 çorba kaşığı biberiye yağı
-1 çorba kaşığı okaliptüs yağını karıştırarak göbeğinize bölgeye dairesel hareketlerle masaj yapın ve her spordan sonra uygulayın.
kaynak:sunadumankaya

Suna dumanya'dan saç dökülmelerine engellemek için öneriler
Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?