Ahmet Maranki Baş Bölgesi Hastalıkları için şifalı taşlar

26 Mart 2009 Perşembe
Ahmet maranki taşların pek çok hastalığa yaydıkları enerji sayesinde iyi geldiğini her hastalık için birtaşın olduğunu belirtti.
Baş ile ilgili hastalıklar için:Migren,depresyon,panik atak,uykusuzluk,gibi hastalıklar için:yarım litre kaynamış suyun içine 2çay kaşığı sarı kantaron otu,1çay kaşığı kişniş(karakimyon),1çay kaşığı papatlayı 3 dakika kaynatın.sabah ve akşam için.

Baş bölgesi hastalıkları taşı ise Ametist' dir mutlaka kolyesini yada yüzüğünü takın uyku sorununuz varsa odanızda bulundurun.
maranki.com
Devamını oku »

SUNA DUMANKAYA DİŞ BEYAZLATMA

25 Mart 2009 Çarşamba
Dişlerinin beyaz olmasını isteyenler için Suna çok pratik bir tarif verdi...
Diş beyazlatıcı tarif
-1çay kaşığı karbonat
-1çay kaşığı tarçın
-1çay kaşığı öğütülmüş ada çayı
Hazırlanışı ve uygulanışı:Öncelikle dişlerinizi birmacunla fırcalayın daha sonra karbonatı tarçını ve adayaını karıştırın ve fırçanızı bu karışıma batırarak dişlerinizi fırçaklayın.birkaç tekrardan sonra farkı göreceksiniz.
sunadumankaya.com
Devamını oku »

ÖMER COŞKUN SİVİLCELER

23 Mart 2009 Pazartesi
Ömer Coşkun sivilce ve siyah noktalar için evde hazırlayabileceğimiz pratik ama etkili bir tarif verdi...
Sivilce ve siyah noktalar için
-1 tana kırmızı turp
-elma sirkesi
Hazırlanışı: 1 tane kırmızı turbu yıkadıktan sonra kabuklarıyla rendeleyin ve üzerine çıkacak kadar elma sirkesi koyun 1 gün beklettikten sonra turpları süzün ve elde edilen suyu buzdalıbında saklayarak her gün pamuğa dökerek sivilcelerin üzerine sürün 3 gün içerisinde sivilceleriniz geçecekdir...
ömercoşkun
Devamını oku »

FERİDUN KUNAK DOĞAL KAPLICA ÇAMURU

14 Mart 2009 Cumartesi
Opr.Feridun Kunak kalça ve diz ağrıları için daha önce şifalı yağlardan hazırladığı karışımı açıklamıştı şimdi ise kaplıcalarda oluşan doğal çamurun tarifini vererek diz ve kalça ağrılarını hafifletiyor.
Doğal kaplıca çamuru
-2yemek kaşığı kil
-2 yemek kaşığı buğday kepeği
-1yemek kaşığı deniz tuzu
-1 kapak biberiye yağı
-1kapak menekşe yağı
-1 adet maden suyu
Hazırlanışı ve uygulanışı:Bütün malzemeleri bir tabakta karıştırıyoruz ,maden suyunuda azar azar ekliyerek çamur kıvamına getiriyoruz.Ocağa koyup vücudunuzun dayanabileceği sıcaklığa gelene kadar ısıtıyoruz ,ağrıyan bölgenize bu çamuru sürüyoruz üzerini strec-flimle kapatıyoruz ve bekletiyoruz eğer bekleme esnasında bacağınızdaki ağrılar artarsa hemen çamuru çıkartıyoruz soğuk bir şekilde sarıyoruz.Bu uygulamayı düzenli şekilde yapıyoruz her günde eğsersiz yapmayı ihmal etmiyoruz.
feridunkunak.com
Devamını oku »

AHMET MARANKİ KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİ GÜNÜ

5 Mart 2009 Perşembe
Prof.Dr.Ahmet Maranki Kozmik beden temizliği senede 2 kere ayın çekim gücünün olduğu zaman yapılacağını açıklamıştı.Kozmik beden temizliği yapmak isteyenlerin;07.03.2009 tarihinde başlamaları ve 14.03.2009 tarihine kadar devam etmeleri gerekmetedir diyen maranki kozmik beden temizliği için neler yapılması gerektiğini bu tarihi kaçırdığınız zaman ilk bahardaki tarihi beklemeniz gerektiğini söyledi..
Kozmik beden temizliği
-Havuç
-Lahana
-Kırmızı pancar
-Yeşil elma
-maydanoz
-ıspanak
-Roka
-Tere
Hazırlanışı:bütün sebzeleri çiğden sularını sıkıp içersine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyup sabahları yudum yudum içeceksiniz.öğlen kozmik salata yiyeceksiniz.
Kozmik salata:Lahana,Kırmızı turp,Maydanoz,Ispanak,Tere,Roka,Turp,Havuç,Limon,Kuru soğanı doğrayıp üzerine limon ve nar şerbeti dökerek yemeklerden önce yemeye özen gösterin çok faydasını göreceksiniz.
Akşamları sebze çorbası içeceksiniz.Sabahlarıda lavman yapacaksınız.
maranki .com
Devamını oku »

SUNA DUMANKAYA KURU CİLTLER İÇİN MASKE

4 Mart 2009 Çarşamba
Suna Dumankaya kuru ciltler için nemlendirici ve besleyici maske
malzemeler
-1 yumurtanın sarı
-1 yemek kaşığı bal
-1yemek kaşığı zeytin yağı
Kuru ciltler için maske:Bütün malzemeleri iyice karıştırıp temiz cildinize dekoltenize hazırladığınız maskeyi sürün 15-20 dakika bekletin,daha sonra yüzünüze ılık bir havlu koyarak maskeyi yumuşatın ve yıkayın.Haftada 2 kere maskeyi uygulayın.
sunadumankaya.com
Devamını oku »

SUNA DUMANKAYA YAĞLI CİLTLER İÇİN TONİK

Suna Dumankaya yağlı ve sivilceli ciltler için evde yapabileceğiniz bir tonik tarifi verdi...
Yağlı ciltler için tonik
-2 tane salatalık
-Alkol
Hazırlanışı ve uygulanışı:2tane salatalığı küp şeklinde doğrayın ve cam bir kavanoza koyun üzerini çıkacak şekilde alkol ilave edin 2 hafta serin bir yerde bekletin 2 haftanın sonunda cildinize ve sivilceli bölgelere pamukla sürün.Zamanla cildiniz sağlığına kavuşacaktır.
sunadumankaya.com
Devamını oku »

FERİDUN KUNAK ÇATLAKLAR İÇİN ÖNERİLER

2 Mart 2009 Pazartesi
Opr.Dr.Feridun Kunak Özellikle Hamile bayanların sorunu olan çatlaklarla ilgili açıklamlarda bulundu.Öncelikle çatlakların oluşmadan önce önlemini almak gerekir diyen kunak bunu için bazı yağlardan faydalanmakta yarar vardır,oluşan çatlakları ise eğer çok derin değil ise tedavisi mümkündür diyerek yağların adlarını açıkladı...
Çatlaklar için bitkisel yağlar
-1çorba kaşığı menekşe yağı
-1çorba kaşığı gliserin yağı
-1çorba kaşığı kakao yağı
-1çorba kaşığı fındık yağı
-1çorba kaşığı badem yağı
-1çorba kaşığı kayısı yağı
-1çorba kaşığı jojoba yağı
Hazırlanışı ve uygulanışı:Bütün yağları bir şişede karıştırıp iyice çalkalıyoruz ,daha sonra karın ,basen,bacak ,gögüs,bel bölgelerine sürüyoruz.Bu sayede cildimiz yumuşamış oluyor ve çatlakların oluşmasını önlemiş oluyoruz.
Eğer daha önceden çatlaklarınız var ise: Yukarıdaki yağları çatlak olan bölgeye sürerken cimcikleyerek sürüyoruz, daha sonra yağlar iyice emildikten sonra 2-3 saat sonra bu bölgeye kese yaparak burdaki ölü derileri atıyoruz,eğer çatlaklarınız çok derin değilse zamanla geçiyor.
feridunkunak.com
Devamını oku »

FERİDUN KUNAK SELÜLİTTEN KURTULMANIN YOLLARI

Opr.Dr.Feridun Kunak bayanların korkulu rüyası olan selülitler için pratik çözümler ve şifalı yağlardan oluşan bir karışım önerdi...
Selülitler için: Öncelikle selülitli bölgeye kan gitmesini sağlamamız gerekir:1 adet kabak lifini ve 1 adet ipek keseyi temin ettikten sonra duşta bunlarla kalbe doğru yanı aşağıdan yukarıya doğrı kese yapacağız ve kan dolaşımını sağlayacağız .Daha sonra aşağıdaki bitkisel yağlardan oluşan karışımı süreceğiz.
Selülitten kurtulmak için bitkisel karışım
-1çorba kaşığı lahana tohumu yağı
-1çorba kaşığı biberiye yağı
-1 çorba kaşığı bal
-1 çorba kaşığı kil
-Süt
Hazırlanışı:Kil, bal ve yağları koyup iyice karıştırdıktan sonra sürülecek kıvama gelene kadar süt ilave ediyoruz.Bu karışımı keseden sonra selülitli bölgeye aşağıdan yukarıya doğrı sürüyoruz ve strec-flim sarıp 10-15 dakika beklettikten sonra yıkıyoruz .
Selülitten kurtulmak için bitkisel yağlar

-1çorba kaşığı susam yağı
-1çorba kaşığı buğday yağı
-1 çorba kaşığı üzüm çekirdeği yağı
-1çorba kaşığı limon yağı
-1çorba kaşığı biberiye yağı
-1çorba kaşığı portakal yağı
Masajın yapılışı:Bütün yağları karıştırıp selülitli bölgeye aşağıdan yukarıya doğru tenimizi cimcikleyerek sürüyoruz.Sürme işlemi bittikten sonrabir pamuğu şişe sarıp kolanya döktükten sonra yakarak su bardağını içersinede dolandırıp bardağı selülitli bölgeye yapıştırıyoruz ,(bardak çekme işleminde olduğu gibi )ve bardağı bacağımızda aşağıdan yukarı doğru hareket ettiriyoruz, bu sayede bacağımıza kan gitmesi sağlanmış oluyor.Bu arada her gün eğzersik yapmak gerekiyor özellikle bacaklardaki selülitler için makas hareketi çok etkilidir.
feridunkunak.com

Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?