Ahmet maranki ''son kozmik beden temizliği''

30 Nisan 2009 Perşembe
Ahmet Maranki kozmik beden temizliğinin öneminden katıldığı her programda sözediyor insan sağlığı açısından çok faydalı olan kozmik beden temizliğisayesinde hep çok hastalıktan kurtulup en az 10 yaşgençleşmeniz mümkün diyen maranki kozmik beden demizliğinde son döneme girilmek üzere olduğunun altını çizdi.
Ayın çekim gücünden faydallınarak yapılan kozmik beden temizliği için son dönem 03.05.10.20009 tarihleridir.
03 mayıs günü başlanılarak 10 mayıs günü sona erecek kozmik beden temizliğinde
Sabahları lahana,kırmızı pancar,havuç,ıspanak,maydanoz,tere,roka,yeşil elmanın sularını sıkarak açkarına 2 bardak yudum yudum içileceköğlen :Marul,havuç,turp,salatalık,kırmızı lahana,maydanoz,1 kaşık zeyin yağından oluşan kozmik salata yenilecek.
Akşam:Az yağlı sebze çorbası içilecek,gece yatmadan önce 1 bardak ılık suyun içersine 1 yemek kaşığı elma sikesi konularak yudum yudum içilecek.
Kesinlikle hayvansal gıdalar tüketilmeyecek,ekmek,meyve ve şekerli gıdalar yenilmeyecektir.Her sabah lavman yapılacaktır.
maranki.com
Devamını oku »

Elif Güvenoğlu Kronik Yorgunluk

20 Nisan 2009 Pazartesi
Uzman Dr.Elif Güvenoğlu konuk olduğu sabah programında kronikyorgunluktan bahsetti .Şifalı bitkilerden hazırlanan kronik yorgunluk çayının tarifini açıklayanb güvenoğlu özellikle bahar yorgunlığunada iyi geleceğinide söyledi.
Kronik yorgunluk için çay
-1 tutam kekik
-1 tutam karabaş otu
-1 tutam rezene
-1 tutam anason
-1 adet çubuk tarçın
-3–4 adet karanfil
-1 tutam melisa (oğulotu)
- yarım çay kaşığı toz zencefil
Hazırlanışı:Bütün malzemeler 1 litre kaynamış suyun içersinde 5 dakika kaynatmadan demlendirilir.Günde 2-3 fincan içilir.
elifguvenoglu
Devamını oku »

Ömer Coşkun Akdeniz Ateşi için

14 Nisan 2009 Salı
Ömer Coskun Petek dincözün programında Akdeniz Ateşine karşı nasıl bir kür uygulanması gerektiğini açıkladı.
Akdeniz Ateşine iyi gelen kür:1Bardak elme sirkesinin içersine kuru inciri iyice yıkadıktan sonra ortadan ikiye bölün ve akşamdan sirkenin içersine atın 10 saat bekletin ve sabah aç karnına bu inciri yiyin.21 gün boyunca tekraralayın 15 den sonra sirkeyi değiştirin.
ömercoskun
Devamını oku »

Ahmet Maranki Diş Ağrısını Geçirme

12 Nisan 2009 Pazar
Prof.Dr.Ahmet Maranki ''Kozmik bilim ışığında şifalı bitkiler kitabında'' Diş ağrılarına karşı hangi şifalı bitkilerin iyi geldiğini ve diş ağrılarının nasıl azalacağı hakkında bilgiler vermiştir.İşte Bu bilgilerden bazıları...
Diş Ağrılarını Azaltan öneriler
- Ağrıyan dişe tuz koymak diş ağrısını bir miktar da olsa azaltır.
- Defne yaprağı sirke ile kaynatılıp, gargara halinde kullanılırsa faydası görülür.
- Sarımsak ezilerek ağrıyan dişin etrafı sarımsakla ovulursa ağrı hafifler.
- Bir bardak kaynar suya, bir tatlı kaşığı ada çayı konulur. 20 dakika bekletilip ılık halde gargara yapılırsa fayda sağlar.
- Nane iyice kıyılır, suda bir kaç gün bekletilir. Ağrıyan ve çürük dişlerin etrafına bir miktar pamukla konulursa ağrı geçer.
- Bir bardak suya birkaç damla karanfil esansı konulup bu suyla ağız çalkalanırsa ağrı azalır.
-Maydanoz ezilir ağrıyan dişe sürülürse ağrı azalır.
maranki.com
Devamını oku »

Ahmet Maranki Cilt Temizleme Maskesi

11 Nisan 2009 Cumartesi
Prof.Dr.Ahmet Maranki Cilt temizlinde yoğur ve çileğin çok iyi bir ikili olduğunu belirterek cilt temizleme maskesinin tarifini verdi...
Cilt Temizleme maskesi: 1 tane taze çileği ezerek elde edeceğiniz yaklaşık bir tatlı kaşığı çilek suyunu 1 çorba kaşığı tam yağlı yoğurda ekleyin ,1 damla Lavanta yağını da ilave edip güzelce karıştırın. Yüzünüzü ılık suyla nemlendirin. Yoğurtlu karışımı bir dakika boyunca masajla cildinize yedirin. Ilık suyla durulayın.Yoğurt ve çilek yumuşak birer temizleyicidir. Lavanta da cildi yatıştırır
maranki.com
Devamını oku »

Ömer Coşkun Vitiligo hastalığı

9 Nisan 2009 Perşembe
Dr.Ömer Coşkun katıldığı programda vitiligo(ala)hastalığı ile ilgili bazı şifalı bitkilerle tedavi edilmesin mümkün olduğunu açıkladı..
Vitiligo(ala) hastası olanları: 1 çay kaşığı tere tohumu öğütülüp, andız pekmezinin içine karıştırılıp yemelerini ,daha sonra her gün 1 tatlı kaşığı şahtereotu, 1 bardak suda demlendilip, çay olarak içmelerini son olarakta, Günde 1 kaşık polen yemelerini önerdi...

ömercoskun
Devamını oku »

Yaşlılık lekelerini yokeden maske

Ebru Şallı sabah programında lekeleri yok etmek için çok etkili olduğunu söylediği bir maske tarifi verdi.Özellikle gebelik sırasında oluşan lekelere birebir iyi gelen badem maskesi.
Lekeler için bademli maske:1Fincan bademi sıcak suyun içinde bekletip şişmesini sağladıktan sonra suyu süzüyoruz,daha sonra bademlerin içersine yarım limon sıkıyoruz ve 1yemek kaşığı su ilave edip blandırla krem kıvamına gelene kadar eziyoruz.Temiz cildimize akşam yatmadan önce bu karışımı sürüp 20 dakika bekletip ılık suyla yıkıyoruz.Haftada 1 kez 1 ay boyunca uyguluyoruz.
ebrusallı
Devamını oku »

Celalettin İpekbayrak Kaderin Şİfresi

3 Nisan 2009 Cuma
Kaderin Şifresi adlı kitabıyla ilgileriüzerine çeken Celalettin ipekbayrak ,kaderin şifresini çözmenin yeni birşey olmadığını,gizli kalmış bir gerçek olan bilimi bu güne taşıdığını belirtti.İsim ve doğum tarihinin kaderin üzerindeki etkisini anlattan celelettin ipekbayrak kaderi belirleyen en büyük etkinin doğduğunuz tarihe göre taşıdığınız isimdir.Dedi
Çözülen şifrelerle bizlerin neleri beklediğini ve olabilecek şanssızlıkların önüne geçilebileceğini vurgulayan ipekbayrak 30 bin insan üzerinde çalışma yaptığını ve şu sıralar 13üncü burç adlı kitabını çıkarmaya hazırlandığını söyledi…
gezentilki.com
Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?