Dilara Koçak''Soğuk Çorba''

18 Mayıs 2009 Pazartesi
Dilara Koçak Derya baykalın proğramında özellikle havaların ısındığı şu günlerde keyifle yenilecek yenilirkende kilo verdirecek soğuk çorbanın tarifini açıkladı...
Soğuk Çorba
-200gr yağsız yoğurt
-2salatalık
-1yemek kaşığı haşlanmış bulgur
-1yemek kaşığı haşlanmış mısır
-1tatlı kaşığı keten tohumu
-1 tutam dere otu
-1su bardağı su
Hazırlanışı:Yağsız yoğurdun içine 1 bardak suyu koyop küçük küçük doğranmış salatalıkları ,bulguru,mısırı,keten tohumunu ve dere otunu koyup karıştırdıktan sonra yiyiyoruz ,çok soğuk olmamasına dikat ediyoruz.
dilarakocak
Devamını oku »

Ahmet maranki '' ŞifalıTaşlar''

7 Mayıs 2009 Perşembe
Prof.Dr.Ahmet Maranki katıldığı Herşey dahil programında her insanın astrolojik boyutta bir taşının olduğunu,bu taşınızı bilirseniz sağlıklı mutlu huzurlu yaşayacağınızı söyledi.
Ahmet maranki dünyanın üçte birinin taşlarla kaplı olduğunu bundada bir mesaj olduğunu söyledi.Ve Hepinizin doğduğu ayda bir gezegenin etkisi vardır ve size teğsir eder, o gezegeninde dünyada teğsir ettiği bir taş vardır,işte bu taş sizin taşınızdır ;Bu taşında bir rengi vardır.Diyen maranki ortasında kendi taşınızdan oluşan ve kenarlarında 7 taşın bulunduğu bir kolyenin bulunduğunu herkesin bu kolyeyi takmasında fayda olduğunu belirtti
Ahmet marankinin hazırladığı 7 taştan oluşan kolye ve yüzük ortada sizin doğduğunuz ayın etkisinde kalan taş ve kenarlarındada 6 taştan oluşan bu kolye yada yüzüğü taltığınız zaman her türlü hastalıktan kurtulursunuz diyen Maranki türkiyedeki çoğu taşlar sahtedir biz özellikle hindistandan getirdiğimiz taşlarla hazırladığımız bu takıları tavsiye ediyoruz dedi.
Kolye veya yüzükdeki taşlar ve etkileri
-Lacivert taş üçüncü göz şakranızı açıyor
-Turkuaz taş troid şakrasının ilacıdır enerji verir
-Yeşil yakut :kalp rengidirsarı sitrin :mideniz için iyi gelir
-Turuncu :organlarınızı destekliyor
-Kırmızı lal taşı cinsel açıdan faydalıdır
-Mor amatist taşı:Beyni etkiler ve moral veririr
Bu kişiye özel kolyeyi yada yüzüğü taktığınız zaman:7 şakranızda,kök şakranız,hara şakranız,midenizde,kalın bağırsağınızda,kalbinizde,akciğerinizde,troitlerinizde,endokrin sisteminizde,düşünme, algılama, unutkanlık ve beyin fonksiyonlarınızda,panik atak,hiperaktiflik gibi bütün bu rahatsızlıklarda bilimsel olarak bu taşların enerji verdiğini ve iyileştirdiği kanıtlanmıştır.
maranki.com
Devamını oku »

İbrahim Sarakoğlu''Doğum Sonrası Karın Yağlarını Eritme''

1 Mayıs 2009 Cuma
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Esra ceylanın programında doğum yapan bayanların karın yağlarından kurtulmaları kısa sürede düz bir karna kavuşmalarını sağlıyacak mucize formülü verdi...
Doğum sonrası karın yağlarını eritmek için
-4 tane lahana yaprağı
-20-25 tane maydanoz
-limon
Hazırlanışı:Öncelikle yarım litre suya 4 tane yeşil lahananın dış yapraklarından atarak 3 dakika kaynatın daha sonra 20-25 tane maydanoz dalını içersine atın 2dakika daha kaynatın ve ılımaya bırakın ılık olarak içerseniz daha etkili olacaktır.Sabah öğlen olmak üzere günde 2 kere için 15 gün boyunca taze olarak hazırlayıp için içmeden önce 1bardağa yarım limon sıkın .
saracoglu.at
Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?