Ömer Osman Korkmaz ''Diş Ağrısı için Karanfil yağı''

13 Ocak 2010 Çarşamba
Ömer Osman Korkmaz Nur Ertürk'ün sunduğu programda diş ağrısının en kısa zamanda nasıl geçeceğini açıkladı. Diş ağrısı en dayanılmaz ağrılardan biridir.Özellikle gecenin bir yarısı ağrıyan diş için Lokman hekim Ömer Osman Korkmaz karanfil yağının çok etkili olduğunu açıkladı.
Diş ağrıları için:Kulak çöpünün üzerine 1-2 damla karanfil yağı damlatıp dişinizin ağrıyan yerine sürerseniz ağrınız kısa sürede geçecektir.Yada pamuğa karanfil yağını döküp ağrıyan dişinizin üstüne bastırınız.faydası olacaktır.
kanal7
Devamını oku »

Ömer Osman Korkmaz ''Bebeklerdeki Gaz Sancısı''

Lokman Hekim Ömer Osman Korkmaz 13.01.2010 tarihinde katıldığı programda Bebeklerdeki gaz sancılarının nasıl kesileceğini açıkladı.
Bebeklerde gaz sancısı kesme:Öncelikle bebeğiniz 2 aydan büyük ise Acı elma yağından 1-2 damla ağzına damlatmazı gazını almasına yeterli olacaktır.Eğer bebeğiniz 2 aydan küçükse ozaman acı elma yağını anne 5-6 damla içmelidir.Böylelikle anneden süt yoluyla bebeğe geçecektir ve gaz sancısı olmayacaktır...
kanal7
Devamını oku »

Ahmet Maranki''Öksürük için''

3 Ocak 2010 Pazar
Prof.Dr .Ahmet Maranki kronikleşmiş inatcı öksürükler için yapılması gereken bitkisel tedavi yöntemini anlattı.
Kronik öksürük için(inatcı öksürükler):1adet turpu rendeleyip (siyah yada kırmızı turp olabilir)bir tülbente koyup içerisine bal ilave edin ,yüksek bir yere asın altınada
bir kap koyu 10-12 saat bekleyin süzülen ballı trup suyunu için öksürüğünüzgeçene kadar bu uygulamayı yapın...
Başka bir yöntem ise :Bir turpun alt kısmını keserek içini biraz oyduktan sonra uzun sap kısmını da kesin. Turpun oyulan kısmı yukarı gelecek şekilde bir su bardağının üstüne yerleştirin. Turpun oyduğunuz kısmına bal doldurun ve On-oniki saat kadar balın süzülmesi için bekletin.
Elde edilen turptan süzülmüş balı anne sütü emen bebekler de, yetişkinler de dahil olmak üzere herkes içebilir.
maranki.com
Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?