Evcilik Oyunu Gelinlerinden Nilayın dansı

30 Temmuz 2010 Cuma
Show tv ekranlarında yayınlanan Evcilik oyunu beyeni toplamaya devam ediyor.Son olarak katılan Nilay ve Ozan çifti oldukça dikkat çeken bir çift oldumaya devam ediyor.Nilay sergilediği rahat tavırlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.Özellikle son günlerde internette tıklama rekoru kıran dans showu sayesinde gündemi oldukca meşgul etmekte.
Nilayın kedisi bile bu dansa dayanamayıp patı attı.


Devamını oku »

Tarkan 2010 Albümü''Adımı Kalbine Yaz ''Şarkısının sözleri

29 Temmuz 2010 Perşembe
Tarkanın beklenen albümü nihayet çıktı.'' Adımı Kalbine Yaz'' olan 2010 albümünde hareketli parçaların yanı sıra duygusal bparçalarda bulunmakta.Albüme adını veren
''Adımı Kalbine yaz'' şarkı sözleri
Senden ne bir haber,ne selam gelir oldu
Yoksa yerim mi doldu
Yoluna ektiğim sevgi çiçeklerim
Unutulup mu soldu
Hani kader bizi ayırsa da bigün

Kalpler bir olacaktı
Yoksa gurbetin o yalan kucakları
Senide mi uyuttu
Hey,hey gidi günler hey
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi hatırla
Hey hey gidi günler hey
Ne çabuk attın o günlerin Pabucunu dama
Ayda yılda bir olsa da muhakkak ara
Azıcık zamanından ayır da
Öldün mü kaldın mı
Diye sor arasıra
Adımı kalbine yaz,beni unutma
Bugün o yüzüne gülen dost sandıkların
Yarında yanında olacak mı?
İyide günde ne ala
Kötü günde firarda
İçin sızlamayacakmı?
Öyleyse sımsıkı sarıl kendine
Özünden başka yola sapma
Seni gönülden seveni
El üstünde tutmayı hatırla daima
Devamını oku »

2010 Fitre Fiyatı

Ramazan ayına sayılı günler kala 2010 fitre fiyatları açıklandı.
Yüksek Kurul’un bu yılki fıtır sadakası (fitre) miktarının saptandığı kararında, fitrenin Ramazan bayramına kavuşan ve temel ihtiyaçlarının dışında belli bir miktar mala sahip olan Müslümanların kendileri ve velayetleri altındaki kişiler için yerine getirmekle yükümlü oldukları mali bir ibadet olduğuna işaret edildi.

Fitre ile her Müslümanın, ihtiyacı olan yoksullara az da olsa bir şeyler verebilmenin ve yardımlaşmanın sevincini yaşadığı vurgulanan kararda, fitrenin zekattan farklı olarak, daha geniş bir mükellef kitlesi tarafından yerine getirildiği ifade edildi.
Fitrenin Müslüman toplumların neredeyse tamamına yakın bir kesimi tarafından veriliyor olmasını da dikkate alan Kurul, hem fitrenin asgari miktarını belirleyen hadisleri hem de ülkenin sosyo-ekonomik şartlarını ve bir kişinin günlük asgari gıda ihtiyacını göz önünde bulundurarak fitre miktarının 7 TL olarak belirledi.Kararda, bu miktarın, ”asgari miktar” olduğu, fitrede verilecek meblağ konusunda bir üst sınırın olmadığı vurgulanarak, herkesin kendi hayat standartlarına göre asgari günlük gıda harcamalarına denk düşecek bir meblağı vermesi tavsiye edildi.
Devamını oku »

Ömer Coşkun ''Formula 21 Zayıflama Hapı''

22 Temmuz 2010 Perşembe

Ömer Coşkun verdiği pratik bilgilerle pek çok derde deva olmaktadır.Birçok hastalığa sifalı bitkilerden oluşan karışımlarla tedavi imkanı sağlayan Coşkun son olarak çıkardığı formula21 hapı sayesinde hep çok kilolu insana umut ışığı olacağa benziyor.

*Formula 21 zayıflama hapı, vücuttaki fazla yağları yakarak idrar yoluyla dışarı atıp tokluk hissi uyandırarak kişinin hızla kilo vermesini sağlıyor.
*Formula 21 sadece kilo verdirmekle kalmıyormuş. Bunun yanında stres, uyku bozukluğu, hormonsal dengesizlikler, mide rahatsızlıkları ve kabızlığı yok eden bir bitkisel ürün.
*Doktor Ömer Coşkun kendisinin de Formula 21 ile zayıfladığını ve formunu bu hapa borçlu olduğunu belirtiyor.
*** Kimler Formula 21 kullanabilir,Ömer Coşkun Formula 21 i her yaşta her kiloda herkesin kullanabileceğini belirtiyor. Ayrıca bu ürünün hiçbir ilaç ile etkileşiminin olmadığını da önemle dile getiriyor

Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?