26 Aralık 2010 Yok Böyle Dans Azra Akın Nikolay 2. dansı

26 Aralık 2010 Pazar

26 Aralık 2010 cumartesi yok böyle dans yarışmasında Azra Akın ve Partneri Nikolay ikinci sergilediği dans sonunda ilk kez10 tam puan almayı başardı. Bu performansları sayesine 73 puana ulaşarak haftanın birincisi olmayı başardılar.
Azra ve Nikolay'ın 10 tam puan aldıkları danslarıçok yakında eklenecek
Devamını oku »

Yusuf Güney Esra Eron'la Evlen Benimle'de Nasıl Bozuldu

24 Aralık 2010 Cuma
Atv ekranlarında yayınlanan ''Esra Eron'la Evlen Benimle ''adlı evlendirme programına katılıp evlenmek için gelen özlem'e şaka yapan Şarkıcı Yusuf Güney çok fene bozuldu.Çünkü Özlem Yusuf Güneyi tanımadı üstelik birde elektirik alamadım diye reddetti.
Yusuf Güney'in Bozulduğu anlar

Devamını oku »

Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisindeki Aylin Kimdir

23 Aralık 2010 Perşembe
Kanal D’ninsevilen dizisi“Öyle Bir Geçer Zaman ki”de Aylin’i canlandıran ''Farah Zeynep Abdullah''bu karakter yüzünden tepki çekmeye başladı ama söylenenler umurunda değil. Sokakta kendisini durdurup da “Seni hiç sevmiyorum” diyenlere kulak asmayan Abdullah, konsantrasyonunu bozmadan rolünün hakkını vermeye devam ediyor.

Biz sizi “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisiyle tanıdık. Peki hikâyeniz nerede ve nasıl başladı, anlatır mısınız biraz?


17 Ağustos 1989’da ıstanbul’da doğdum.
Tiyatroya her zaman meraklıydım ama hiçbir zaman “Oyuncu olacağım” demiyordum. Aslında sanatın her dalı bana ilginç geliyordu. Babamın inanılmaz bir plak koleksiyonu vardı, onun sayesinde müziğe daha farklı bir ilgi duymaya başladım. Hayatımda ilk kez sekiz yaşındayken bir konsere gitmiştim; Rolling Stones’un konseriydi. şu anda da ıngiltere’de bir grubum var, kendi bestelerimi yapıyorum.


Müzikle ilgilenirken oyunculuğa nasıl merak saldınız?


Oyunculuğa başlamam, ıngiltere’deki tiyatro öğretmenim sayesinde oldu aslında. O beni cesaretlendirdi. Hayatımda bir kere Türkçe oyun oynadım, onda da 11 yaşındaydım. Geri kalan tüm oyunlarım ya ıngilizce ya da Fransızca’ydı. İngiltere maceranız nasıl başladı?


2006 yılında babamın işi nedeniyle ıngiltere’ye taşındık. Okula orada devam ettim. Seçtiğim dersler Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılıktı. O okulda sahneye çıktığım son oyun, bana “en iyi oyuncu ödülü” de kazandıran Virginia Woolf’ün “Kim Korkar Hain Kurttan”ı oldu.


Hırslı mısınızdır?


Herkes kadar… Özellikle de yeteneğimin olduğu alanlarda… ınsanın kendini bilmesi önemli. O yüzden bir şeyi denerim, yapamayacağım bir şey olduğunu anlarsam da boşuna hırs yapmam.
GÜNDÜZLERİ GARSONLUK GECE BARMENLİK YAPTIM
Şimdi “Öyle Bir Geçer Zaman ki”de rol alıyorsunuz. Öğreniminizi bu dizi için mi dondurdunuz? Ben üniversiteye başlamadan önce bir yılı kendime ayırdım. O yılı boş geçirmemek için de gündüzleri garsonluk, geceleri barmenlik yaptım, ayrıca pilatese başladım. Çok eğlenceli bir dönemdi. Ve sonra üniversiteye kayıt oldum. Ama bu dizi için teklif alınca, ikinci sınıfta öğrenimime ara verdim.


Üniversitede “Closer”da da rol almışsınız?


Evet, ilk profesyonel oyunculuk deneyimimdi. Orada, bir striptizciyi oynadım. Kazandığımız parayla ikinci oyunu çıkaracaktık ama ben kalkıp buraya geldim. Aylin rolünü nasıl aldınız? – Paskalya tatilinde Türkiye’ye geldim ve Lale Eren sayesinde buradaki seçmelerden haberdar oldum. Seçmelere katıldım ve rolü aldım.


Bu dizi hangi özelliğiyle ilginizi çekti?


Öncelikle bir dönem dizisi olması,Ayrıca işin iyi olacağını biliyordum.


Buraya uyum sağlayabildiniz mi?


İngiltere’yi ve tiyatroyu özlüyorum aslında,Hayatım yine bir anda değişti çünkü.Gerçi hayatımın bunun gibi keskin çizgilerle değişmesine alıştım sayılır. Orada kalsaydım da aklım burada olacaktı. Ya burada para tatlı gelirse size. Okula dönmezsiniz belki, Kaç yaşımda olursam olayım, yine de o bölümü okuyacağım.
KULLANDIĞIMIZ SUTYEN BİLE O DÖNEME UYGUN
Gelelim dizideki rolünüze,Aylin karakterine nasıl hazırlandınız?


Haziran ayının 12’sinde Türkiye’ye geldim, temmuzda çekimlere başladık. O dönemde kitap, eski film ne varsa araştırdık. Senaristimiz Coşkun Irmak zaten bizi çok iyi bilgilendirdi. Her bir detay da o döneme uygun, dolayısıyla havaya çabuk girdik. Düşünün giydiğimiz sutyenler bile o dönemin sutyeni.


Pek çok kişi canlandırdığınız Aylin karakterine sinir oluyor. Sizce neden?


Aylin evin ortanca kızı. 16-17 yaşlarında, yani ergenlik çağında. Biraz babacı bir tip. Gözü de yükseklerde. Sahip olduklarıyla yetinmek istemiyor. Aynı okulda okuduğu kuzeninden de kötü etkilendiğini söyleyebiliriz. Katmanları olan, çok değişken ve beni heyecanlandıran bir karakter. Soner (Mete Horozoğlu) ile Aylin’in ilişkisi nereye gidecek sizce?


Onların hikayesi dizide giderek ilginçleşiyor. Benim kızım olsa, böyle bir durumda onu destekler miydim bilmiyorum, ama hiç sanmıyorum! Aralarında bir aşk doğuyor yani…


Tam öyle de diyemeyiz. Ortada bir yerlerde olacak ilişkileri.


Sizce Aylin ile Farah ne kadar benziyor birbirine?


Alakamız yok. Ben asla öyle bir kız olamam. Gerçi babam ve annem diziyi izlerken Aylin’in bazı çıkışlarını bana benzetiyorlarmış.


Facebook hayran sayfanızı neden kapattırdınız?


Biri benim adıma benmişim gibi konuşuyordu, o yüzden. Ama yine açmışlar.
SETTE NAZAR VAR!
Set ekibinin başına gelmeyen kalmamış, hatta nazar muhabbeti dönmeye başlamış kulislerde. Doğru mu bu?


– Bilmem ki, namzar değiyor herhalde. ılk bölüm yayınlandıktan sonra yönetmenimizin gözü mikrop kaptı, hiç açılmıyordu. Çekimler sırasında savrulan bir el yanlışlıkla bana çarptı, dudağım patladı. Ben zaten olmadık şeyler yapıyorum sürekli, vücudum morluk içinde. Çağrı (Atiksoy) babayla kavga sahnesinde yerdeki kırık tabakların üzerine düştü.Hürriyet gazetesi Sinem VURAL’dan röportaj;

Devamını oku »

Aras Bulut İylemli ile Röportaj

Salı günlerinin vazgeçilmez dizisi ''Öyle bir geçer zaman ki''oyuncularından olan Mete dizide gösterdiği performasla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı,Daha önce Beren Saatle çektiği reklam sayesinde adını duyuran'' Aras Bulut İynemli''ile yapılan röpertaj İynemli’nin yıldızının ıtalyan futbolcu taklidi yaptığı bir reklamla parladığını çok az kişi anımsıyor.
Daha genç göstermek için sporu bıraktım
Oyunculuk kariyeriniz nasıl başladı?

- Ağabeyim tiyatrocu, ablam da ses sanatçısı. Ağabeyim beni cast ajansına yazdırmıştı, reklamlarda oynuyordum. Ama annem “Evde zaten iki sanatçı var” dedi ve başka bir meslek seçmemi istedi. Ben de uçak mühendisliği bölümüne girdim. Ama bu dizi için teklif gelince kaydımı dondurdum.
“Bu dizi tutmazsa bir yılım boşa gidecek” diye korkmadınız mı hiç?
- Okulumu dizinin tuttuğunu gördükten sonra sondurdum. Hem okula hem de işe aynı anda konsantre olamayacağım için öğrenimime seneye devam etmeye karar verdim. Ailem ilk zamanlar biraz karşı çıktı ama sonra onlar da kabullendi. Ben taklitler yaparak, Ata Demirer izleyerek büyüdüm. Lisede tiyatro yaptım. Oyunculuk hevesimi onlar da biliyordu yani…
“Öyle Bir Geçer Zaman ki” ekibine nasıl katıldınız peki?
- Yönetmen Zeynep Günay Tan, rol aldığım bir reklam filmini izlemiş, performansımı beğenince deneme çekimine çağırmaya karar vermiş. Çekime gittim, bir hafta sonra arayıp ekibe katılmamı istediler. Karakteri çok sevdiğim ve kendimi gösterme fırsatı bulacağımı düşündüğüm için kabul ettim.
Mete rolü için bir ön hazırlık yapmanız gerekti mi?
- 1960’lı yılları öğrenmek için bol bol kitap okudum ve dönem filmleri izledim. Ayrıca fiziksel bir hazırlık süreci geçirmem gerekti. Ben 20 yaşındayım, Mete ise lise öğrencisi. Daha küçük göstermek adına spor yapmayı bıraktım, sıkı bir diyetle dört kilo verdim. Saç modelimi de değiştirdim tabii.
Rol gereği mandolin çalıyorsunuz. Bunun için ders almanız gerekti mi yoksa önceden biliyor muydunuz?
- Evet, Bakırköy’deki Orpheus Müzik Kursu’nda mandolin dersi aldım. Ayrıca ablam da bana çok yardımcı oldu.
Dizinin ilk bölümünün yayınlandığı gün Facebook’taki sayfanıza binlerce ekleme talebi gelmiş, internette adınıza hayran siteleri açılmış. Bu kadar büyük bir ilgi bekliyor muydunuz?
- Dürüst olmak gerekirse, hiç beklemiyordum. Çok şaşırdım. Bu proje bir senedir hazırlanıyor, ön hazırlıkları dört ay sürdü, biz de 2,5 aydır çalışıyoruz. Emeğimizin karşılığını alacağımıza inanıyorduk ama bir anda bu kadar ilgi göreceğimizi düşünmüyordum. ılk bölümün yayınından sonra Facebook’tan 432 arkadaşlık isteği geldi. Ertesi gün bu sayı 1000’e ulaştı. Bu kadar kısa sürede nasıl böyle oldu anlayamadım. Bir de grup kurmuşlar, orada Mete’nin babasına bıçak çektiği sahneyle ilgili kendi aralarında tartışıyorlar. Bir grup hak veriyor, diğer grup “Her ne olursa olsun babaya öyle yapılmaz” diyor…
Peki Facebook’tan gelen arkadaşlık taleplerine yanıt verdin mi?
- İlk önce eklemeye başladım. Sonra baktım 200-300 kişi kabul etmişim. Sonra insanlara teşekkür mesajı atayım dedim, bir baktım iki saat geçmiş ve hâlâ cevaplayamadığım birçok kişi var. Bu yüzden bırakmak zorunda kaldım.
TANINMAMAM GEREKTİĞİ İÇİN ŞAPKA TAKIYORUM
Artık tanınan biri olduğunuzu ilk ne zaman anladınız peki?
- İlk bölüm yayınlandıktan sonra… Yolda bir arkadaşımla konuşurken yanıma bir kadın geldi, “Dizinizi çok severek izliyoruz, çok güzel” dedi ve fotoğraf çektirmek istedi.
Tanınmak özel hayatını olumsuz yönde etkiledi mi?
- şapka takmaya başladım. Dönem filmi çektiğimiz için günlük yaşantımızda çok görünmememiz lazım. Özel hayat derseniz, bir kız arkadaşım olmadığından olumlu ya da olumsuz bir etki söz konusu değil.
OSCAR’LIK PERFORMANS
Aras Bulut ıynemli, dizinin bu hafta ekrana gelen bölümünde kendi sınırlarını bile aştı. Senaryo gereği babasına duyduğu öfkeyi dizginleyemeyip evi ateşe veren genç oyuncu, milyonları ekrana kitledi ve o birkaç dakikalık sahneyle ustalardan da büyük övgü aldı. ıynemli’nin performansıyla ilgili Twitter’a yorum yazanlardan biri de Mehmet Günsür’dü: “Öyle Bir Geçer Zaman ki’de adrenalin tavan yapmış durumda. Bu Mete denen çocuk Oscar’lık performans sergiliyor diyeyim size.”
Devamını oku »

Sibel Can'ı10 kilo zayıflatan diyet

21 Aralık 2010 Salı

Sibel Can'ı 70 kilodan 60 kiloya iki ayda indiren diyet

Diyetin püf noktası Kabak çorbası
SABAH: 1 yeşil elma fırında pişiriliyor. Yerken üzerine tarçın konuyor. Küçük bardak diyet süt ya da iki kaşık diyet yoğurt eşliğinde bir kase müsli.
ÖĞLE:
Kabak çorbası (istenirse limon konabilir) ve 1 dilim siyah ekmek.
AKŞAM: 1 parça ızgara somon ve 1 tabak haşlanmış sebze.
YATMADAN ÖNCE:1 bardak diyet ılık süt.
NOTLAR: Diyet bile olsa kola yasak. 2.5 litre su içilecek. Acıktıkça kabak çorbası serbest. Tuz tüketmek yasak.
İŞİN SIRRI KABAK ÇORBASI 4 kabak, rendelenmiş 2 domates, 1 demet maydanoz, 1 demet nane, 1 demet dereotunu makul miktarda su ile kaynatın. Sonra bu karışımı mikserden geçirin ve acıktıkça için. Yağ ve tuz yasak. Baharat serbt
Son albümü 14 şubat sevgililer günü çıkacak olan Sibel Can 10 kilo vererek eski güzelliğine kavuştu.
Devamını oku »

Meryem Uzerli

Muhteşem yüzyıl adlı dizi yakında show tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak dizide Kanuni Sultan Süleymanı canlandıracak olan oyuncu Halit Ergenç Hürrem sultanı canlandıran oyuncu ise adın yeni duydugumuz Meryem Uzerli olacak
Meryem Uzerli Kimdir?
12 Ağustos 1983 Almanya doğumlu Meryem Uzerli (Meriem Sahra Userli)oyunculuk üzerine eğtim aldıktan sonra Almanyada bir çok dizide rol almış 1.73 boyunda olan güzel oyuncu 8 aylık bir araştırma sonucunda seçilmiş ve türkiyeye gelmiş ana dili almanca olan Merye ingilizcede biliyor Türçeyi çok iyi konuşamamasıda rölü gereği avantaj olmuş.Meryem dizi çekimleri sirasında Türkçesini ilerleteceğe benziyor.



Devamını oku »

Muhteşem Yüzyıl

5 Ocak 2011 tarihinde show tv ekranlarında yayınlanak olan ''Muhteşem Yüzyıl'' adlı dizinin fragmanları dönmeye başladığından bu yana çok konuşulmaya başladı .Adı gibi muhteşem bir kadro ile çekilen dizi reyting rekorları kıracağa benziyor. Dizide Halit Ergenç,Nebahat Çehre,Okan Yalabık ,Vahide Gördüm ,Meryem Uzerli gibi hekçok ünlü isim yer alacak
Muhteşem Yüzyıl Fragmanı


Devamını oku »

Tarkan ''Herşeye Rağmen'' Şarkısı

10 Aralık 2010 Cuma
Tarkan söz ve müziğini Sezen Aksu'nun yatığı ''Herşeye Rağmen''adlı parçaya çok yakında klip çekecek fakat hayreanlarını daha fazla bekletmek istemeyen Tarkan önce kısa bir konuşma yaptıktan sonra şarkıyı söyledi ve paylasım sitesinde yayınladı
Tarkan ''Herşeye Rağmen'' Dinle
Devamını oku »

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dizisindeki''Hatıralar Hayal Oldu Şarkısı''

8 Aralık 2010 Çarşamba
Kanal D'nin sevilerek seyredilen Öyle bir geçer zamanki ''dizisinde 7 aralık 2010 günü yayınlanan bölümünde hep çok kişiyi hüzünlendiren

''Hatıralar hayal oldu'' şarkısının sözleri

Ben uzaklarda hasretle beklerken

Ben ümit dolu bir haber beklerken

Duydum ki artık beni unutmuşsun

Sen her gün bir başka dala konmuşsun

Hiç şimdi anladım beni sevmedin

Ben uğruna senin neler vermedim

Yok bir daha aldatamazsın

Her şey bitecek, mani olamazsın

Bak hatıralar hayal oldu

Dur desem dönmez ki geri kayboldu

Dönemez artık mutlu günler

Açılmadan solacak tomurcuklar

Her yanımı saracak karanlıklar

Son bir kere kalkacak bu limandan

Mendil sallanmayacak ardından

Bitecek hayat elveda
Hatıralar Hayal Oldu Şarkısını dinle


Dario Moreno - Hatıralar Hayal Oldu
Devamını oku »

Cem YIlmaz ''Hayde Türküsü Dinle''

Yavuz Turgut'un yönettiği son filmi ''Av Mevsimi''adından sık sık söz ettiriyor baş rol oyuncuları Şener Şen ve Cem Yılmaz olan filmde Kazım KOyuncunu Kasedinde ''Hayde ''Adlı parçayı Cem yılmazın söylemesi büyük ilgi uyandırdı filimde loz polis idrisi canlandıran Cem yılmaz söylediği lozca parçayla lazların beğenisini kazandı.Bu parçanın söylendiği sahnenin çekimleri tam 2 ay sürmüş ve oyuncuların hepsi özel ritim dersi almış
Cem Yılmazın sesinden Hayde parçası





Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?