Tarkan''Acımıyacak'' Klibi

16 Ocak 2011 Pazar
Tarkan son klibini ''Acımıyacak''adlı parçasına çekti klipte Korson kıyafeti giyerek oldukça ilgi çeken Tarkan'a Klipte; 10 kişilik bir müzisyen ekibi, 4 model, 1 dansöz eşlik etti. Klibin çekimleri yaklaşık 19 saat sürdü..
Tarkanın Acımıyacak klibi





Devamını oku »

Meryem Uzerli ''Hürrem ''ileYapılan Röportaj

Show tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan ve yayınlandığı günden itibaren açık ara reyting rekorları kıran Muhteşen Yüzyıl adlı dizide Hürrem Sultanı canlandıran
Meryem Uzerli ile yapılan röportaj.

Hangi özellikleriniz sayesinde seçildiğinizi düşünüyorsunuz?
Türk bir babanın kızıyım, böyle bir projede bu rolün teklif edilmesi beni gururlandırdı. ‘Hürrem’ olarak seçilmemin sebebi, önce benim kendime olan inancım ve güvenim, daha sonra da bu işi yapanların rolü en iyi şekilde oynayabileceğimi hissetmeleri
Hürrem Sultan nasıl bir kadın?
Çok güçlü ve ne istediğini iyi bilen bir kadın. Strateji ve zamanlama konusunda başarılı. Bir amaca ulaşmak için ne zaman, nerede olacağını iyi biliyor. Hürrem’in hayatında iki seçenek yok. Tek doğru onun doğrusu ve kendi doğrusu uğruna her şeyi göze alabilecek bir kadın.
Dizinin aldığı tepkileri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Elbette beğenen ya da beğenmeyen birileri olacaktır. Biz bir belgesel değil, bir televizyon dizisi yapıyoruz ve gerçekten elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Birden Türkiye’nin en çok konuşulan ismi oldunuz.
Bu kadar ilgi bekliyor muydunuz?
Bir işin iyi yapılıp yapılmadığını biraz da dışarıdaki insanların tepkilerinden anlarız. Muhteşem Yüzyıl çok başarılı ve ses getiren bir proje oldu. Her ne kadar eleştiriler yapılsa da, olumlu yorumları duymak bizi yaptığımız işe daha da çok bağlıyor. Şu anda sosyal hayatım yok denilebilir. Çünkü gerçekten çok yoğun çalışıyoruz. İstanbul’daki hayatım sette geçiyor. Doğruyu söylemek gerekirse, bu kadar ilgiyi ben de beklemiyordum.

Devamını oku »

İnci Soydan ''Boza Maskesi''


Seda Sayanın sunduğu Show tv ekranlarında yayınlanan sabahların sultanı adlı programa konuk olan güzellik uzmanı İnci Soydan boza ile yapılan maskenin tarifini verdi.Cildi besleyerek güzelleştirip pürüzsüz bir görünüm sağlayan boza maskesi

Boza Maskesi: Bir tatlı kaşığı bozayı bir tatlı kağışı yulaf unu yada arpa ununu karıştırıp yüzünüze ve dekolte bölgenize 15-20 dakika kaşığın tersiyle veya bardağın tersiyle dairesel hareketlerle masaj yaparak sürün ve daha sonra ılık suyla yıkadıktan sonra hafif bir nemlendirici sürün.Bu maske sayesinde cildinizdeki cillerden .lekelerden arınıp bebek gibi bir tene sahip olacaksınız ,tabiki birkaç denemeden sonra daha iyi sonuç alacaksınız.
Devamını oku »

2011 Milli piyango Büyük İkramiyeyi Kazanan Numara

1 Ocak 2011 Cumartesi
2010 yılının son günlerinde herkese hayal kurduran büyük ikramiye sonunda sahibini buldu.2011 yılında dağıtılan 35 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan numara belli oldu.Milli Piyango’nun 31 Aralık 2010 yılbaşı çekilişinde 35 milyon liralık büyük ikramiye “8821270″ numaralı bilete isabet etti.Çekilişin 2 milyon TL’lik ikramiyesi “0503129″ numaralı bilete isabet ederken, 3 milyon liralık ikramiye ise “2454272″ numaralı bilete çıktı.Amorti ise Milli Piyango biletinin son rakamı “8″ ve “2″ numaralara isabet etti.Tamamına yakını tükenen yılbaşı özel milli piyango biletleri çekilişleri dün saat 13.00′te başladı. Çekilişler gün boyu devam etti. Büyük ikramiye 35 milyon TL ise ’8821270′ numaralı bilete isabet etti.
Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?