Deniz Çakır ve Özcan Deniz ''Ya Sonra''Klibi

26 Şubat 2011 Cumartesi
Deniz Çakır ve Özcan Deniz'in rol aldıkları sinema filminde ikilinin beraber söyledikleri

''Ya sonra ''Adlı şarkı Büyük beyeni topladı, özellikle Deniz Çakırın sesinin güzelliği herkesi hayrete düşürdü.

İşte ikilinin düet yaptıkları şarkının klibi



Devamını oku »

Yüksek Sadakat Eurovision Şarkısı Lıve It Up ''Hayatını Yaşa'' Türkçe Sözleri

Ülkemizi Eurovision 20011 'de Temsil edecek olan Yüksek Sadakat'ın İngilizce söylediği Live it up

''Hayatını Yaşa'' adlı parçanın Türkçe sözleri

Şarkıda en sevdiğim şarkı çalıyor
Kafanı salla-Rock n roll yap
Eğer dünyanın seni dışladığını düşünüyorsan
Tüm ihtiyacın olan biraz eğlenmek
Hey, şimdi hayatını yaşama zamanı
Arkadaşım, plağı çal
Yükse sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver
Hayat güzel
Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver
Hayat güzel
Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa
Kendine biraz zaman tanı (mola ver)
Yol gösteren harita olmadan araba sürmek
Gözler ufukta ve dönüş yok
Bazen hissediyorum, kendimi yalnız hissediyorum
Renklerinin benim yanımda parlamasına izin ver

Hey, şimdi hayatını yaşama zamanı
Arkadaşım, plağı çal
Yüksek sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver
Hayat güzel
Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver
Hayat güzel
Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa

Kendine biraz zaman tanı (mola ver)
Diyorum ki arkadaşım hayat güzel
Diyorum ki arkadaşım hayat güzel

Diyorum ki arkadaşım plağı çal
Yüksek sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver
Hayat güzel
Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver
Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa
Kendine biraz zaman tanı (mola ver
Devamını oku »

Eurovision Yüksek Sadakat Şarkısı''Live İt Up''

56.Yapılacak olan Eurovision yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek olan Yüksek Sadakat'ın söylediği şarkı ''Hayatını Yaşa''Live İt Up Beyinilere sunuldu...
Live it up Dinle
Devamını oku »

25Şubat Yemekteyiz Şef Korhan Büyüksuda Menüsü

25 Şubat 2011 Cuma
Yemekteyiz şefler Korhan Büyüksuda, “Yemekteyiz” in son yarışmacısı Akademisyen şef Korhan büyüksuda.
Korhan büyüksuda'ya birinciliği paylaştıran yemek menüsünde ise;
Tapas:Concel de Cammorroes ( Avakado soslu kokteyl karides) Ancues ekmeği, Enchillidas ( küçük tortilla dürümler) Taco Quiches (Tortilla ekmeklerinden yapılmış Meksika fasülyeli Cheddar peynirli kiş)
Çorba: Sopa de frijol (Kremalı Meksika fasülyesi çorbası)
Salata: Avakadolu bademli salata
Ana yemek: Lubina ( Katalan usülü Levrek) Arroz Con Mariscos ( Deniz mahsüllü pilav)
Tatlı:Mousse de Chocolate
Devamını oku »

Yemekteyiz Şefler Üç'ün Birincisi

Show Tv ekranlarının sevilen programı ''yemekteyizin'' bu haftaki yarışmacıları 3.kez şeflerdi.25 Şubat 2011' de yayınlanan ''Yemekteyiz''de Necla Kara 26 puan, Melis Sadıkoğlu 28 puan,Şehmus Acar 26 puan,Ömer Akkor 33 puan ve Korhan Büyüksuda 33 Puan alarak birinciliği paylaştılar. 30 bin lira olan para ödülünü iki şef eşit puan alarak aralarında paylaştılar.
Devamını oku »

Ebru Şallı Karma Ciltler İçin Maske

25.02.2011 Tarihinde Tv8 ekranlarında yayınlanan Ebru Şallı 'nın sunduğu Ebruli programında Ebru Şallı karma ciltler için maske hazırladı...
Karma Ciltler için maske

Yarım Salatalık
Bir yemek kaşığı elma sirkesi
Hazırlanışı:Yarım salatalığı rendeleyip içersine bir yumurtanın sarısını,bir yemek kaşığı elma sirkesini ve bir yemek kaşığı susam yağını koyup hepsini karıştırıp önceden temizlenmiş cildimize sürüyoruz ve 15 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkıyoruz .Haftada bir kere bu maskeyi uygularsak T bölgesindeki yağlardan arınmış oluyoruz.
Devamını oku »

Hüseyin Ermiş Sivilceli Ciltler İçin Tonik

Kanal7 ekranlarında İkbal ile hayatın içinden programına konuk olan Aktar Hüseyin Ermiş sivilce sorunu olanlar için evde hazırlanması çok kolay olan bir tonik tarifi verdi...
Sivilceli ciltler için tonik:4-5 dal tomurcuklu adaçayını bir kavanoza koyun üzerini geçecek kadar tütün kolanyası koyup kavanozun ağzını kapatıp iki gün beklettikten sonra sivilceli cildinizi temizledikten sonra hazırladığınız toniği her gün sürün kısa sürede cildiniz sivilcelerden kurtulacaktır.
Devamını oku »

Aktar Yunus Ersin Zayıflatan Macun

Kanal7 ekranlarında yayınlanan Serdem Coşkunun programına konuk olan Aktar Yunus Ersin Zayıflama macunu tarifi verdi.Bu macun sayesinde tokluk hissi duyan kişi daha az yemek yemek isteyeceği için kısa sürede zayıflamış olacak.Bu macun bağırsakları çalıştırmaktan ziyade vücedumuza enerji vererek yağ yakmayı sağlıyor.
Zayıflatan Macunu
Bir tatlı kaşığı gül kurusu
Bir tatlı kaşığı funda yaprağı
Bir tatlı kaşığı funda yaprağı
Bir tatlı kaşığı zeytin yaprağı
Hakiki nar ekşisi (marketlerde satılan nar ekşilerinde glikoz ,katkı maddesi olduğundan bu nar ekşileri etki etmez orjinal nar ekşisi olamalıdır).
Hazırlanışı: Bir kabın içersine Bir tatlı kaşığı funda yaprağı,bir tatlı kaşığı zeytin yaprağı(zeytin yaprağı vücuda enerji veririr tansiyonu dengeler)bir tatlı kaşığı gül yaprağı ve göz kararı hakiki nar ekşisi (içersine glikoz olmayan)bütün malzemeleri iyice karıştırıp yemeklerden önce bir tatlı kaşığı yiyerek kısa sürede zayıflayın...
Devamını oku »

Nuray Sayarı Burca Göre Diyet

21 Şubat 2011 Pazartesi

20 Şubat 20011 tarihinde yayınlanan pazar süprizi programına çıkan ünlü Astrolog Nuray Sayarı burçlara göre nasıl diyet yapılması gerktiğini açıkladı.
Burclara göre Diyet önerileri

Koç (21 mart -20 nisan)Ateş grubu burclarındandır.Bu yüzden koç burcu insanı bol bol su içmelidirler.21 ocaktan itibaren bolluk ve bereket sembolü olan jübiter koç burcuna geçti . Bu yüzden koçlar çok dikatli olmalı,kilo almaya en elverişli burç koç burcudur. Bol bol sebze tüketmelidirlerve mutlaka diyetlerine çarşamba günü başlamalıdırlar.
Boğa(21Nisan-21Mayıs)Dolunay ile birlikte diyete başlamalıdırlar.veTahıl ağırlıklı beslenmeye özen göstermelidirler.
İkizler(22Mayıs-22Haziran)Görselliği çok önem verirler ,giyinip kuşanmayı çok severler,kilo onlar için çok önemlidir,o yüzden kilo aldıkları zaman hemen kamufile etmeye çalışırlar.Bol bol Cvitamini almalıdırlar ve Yeşil sebze ağırlıklı beslenmelidirler.
Yengeç(22Haziran-23Temmuz)Su grubu oldukları için yemeğe ve içmeye çok düşkündürler asla diyet yapamazlar bu yüzden bol bol spor yapmalarında fayda vardır.
Aslan(24 Temmuz-23Ağustos)Aslanları Güneş yönetir .Diyete başlama günleri pazar günüdür.Et ağırlıklı beslenmeyi sevdikleri için diyet listesinde et mutlaka olmalıdır.
Başak(24 Ağustos-23Eylül)Ateş grubu olduklarından bol bol su içme ihtiyacı duyarlar,tahıllı ve et ağırlıklı diyet yapmalıdırlar diyete çarşamba günü başlarlarsa başarılı olurlar.
Terazi(23Eylül-22Ekim)Diyete başlama günleri perşembe ve

cumadır,diyetlerinde sıcak ve ılık yiyecek ve içeceklere yer vermelerinde fayda vardır,ayrıca kırmızı etten uzak durmaları gerekir.
Akrep(23Ekim -22Kasım)Su gurubu oldukları için her an diyet yapar gibi yaşarlar,Tahıllı yiyecekleri tercih etmeleri gerekir.
Yay(22Kasım-20Aralık)Yemeğe ve içmeye çok düşkündürler özellikle alkollu içecekleri çok severler bu yüzden kilo vermeleri için alkolden uzak durmaları gerekir ve spor yapmalarında fayda vardır.Bol bol su ve sıvı tüketirlerse kilo vermeleri kolaylaşır.
Oğlak(21Aralık-18Ocak)Kararlı bir diyete başlamak istiyorlarsa dolunay zamanı başlamaları gerekir,Taze meyve ve sebze sularını hayatlarından ekşik etmemeleri gerekir.
Kova(19Ocak-20Şubat)Diyetten önce düzenli bir yaşam tarzına ihtiyaçları vardır,Gece çok geç yatıp sabahta geç kalktıkları için kahvaltılarını aksatırlar ,düzenli yemek yeme alışkalığı olursa diyete ihtiyaçları kalmaz.
Balık(20 Şubat-21Mart)Su gurubudurlar hamur işlerine çok düşkündürler sürekli aç olduklarını sanarlar ve çok yerler.Hamur işinden uzak durup düzenli beslenirlerse kilo verirler.
Not:Diyete pazartesi başlamayın çünkü pazartesi günlerini ay yönetir,ve duygusal kararlar ağır basar bu yüzden pazartesi başlayan diyetler çarşamba sona erer.
Devamını oku »

18 Şubat 20011 Yemektezyiz Birincisi

18 Şubat 2011 tarihinde Show tv ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasında yarışan türkiyenin en iyi şefrelinde haftanın birincisi belli oldu...
Burçin Acar = 27

Muhsin Ertürk = 31

Erdem Dırbalı = 28

Mehmet Yalçınkaya = 28

Mihrap Kızılkaya = 20

Puanlamaya göre Muhsin Ertürk 31 puan alarak birinciliği hak etti.
Devamını oku »

Aref Ghafouri'nin Sırrı Kutudaymış

Acun Ilıcalının Hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yarışan ve bütün Türkiyeyi ve jüri üyelerini hayrete düşürüp yok artık dedirten ilizyon Aref Ghafouri'nin sırrı kutuda saklıymış.Show sırasında havada asılı duran kutu sayesinde , Acun Ilıcalı Hülya Avşar ve Ali Taranın söylediği şeylerin aynısını önceden yazılmış rulo yapılmıış yağıdı kutudan çıkarması herkesi büyülemişti ama işin sırrı program boyunca havada asılı olan kutunun içindeki mekanizmadaymış bu mekanizma sayesinde söylenenleri yazıp rulo yapan kutu Arefi 1.finalis yaptı.

Ünlü sihirbaz
Dick Zimmerman’a ödül kazandıran bu aletin ismi Master Prediction

Bu cihaz sayesinde sihirbazlar, oyunculuk yeteneklerini de ekleyerek inanılması güç gösterileri sergiliyorlar.


Fiyatı 3 bin 795 dolar olan bu cihaz sayesinde fiziksel bir temas olmaksızın istenen kelimeler kayıt edilip rulo kağıda dökülüyor.

İŞTE O KUTU


Devamını oku »

20 Şubat 20011 Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 1.Yarı Finalistleri

20 Şubat 2011 Pazar
20 şubat 2011 tarihinde yayınlanan'' Yetenek Sizsiniz Türkiye''Yarışmasının yarı finalinde 20 aday yarıştı ve içlerinden en yetenekli 6 kişiyi juri seçerken diğer finalistler elendi.Altıya kalan adaylar sırasıyla Aref Ghafouri,Cem Arman Yenel,Kerem Yılmaz,Grup Şamata,Yiğit Beşli,Asomonia 'oldu daha sonra

Altı finalistten 2 finalist seçilmek üzere Sms oylarına başvuruldu Sms oylaması sonuçunda Aref Ghafouri ve Cem Arman finalit olarak kaldılar.


Devamını oku »

Defne Joy Foster Kimdir?

5 Şubat 2011 Cumartesi
Defne JoyFoster 2 eylül 1975 yılında incirlikte doğdu. Annesi türk babası amerikalı olan foster Orta okulu izmir alsancak okulunda okudu,2008 de İlker Yasin Solmaz ile evlendi.Bu evlilikten 13 haziran 2009'da bir oğlu oldu adını Can koydu .Defne joy Foster 2 Şubat 2011 tarihinde cihangirde bir arkadaşının evinde ölü bulundu.
Defne Joy Fosterin kareyeri

İlk olarak 1996 yılnda kral tv vj olarak ekran karşısına
geçen Defnedaha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı.Ardından dizi oyunculuğunu başladı,Uzunca bir süre Sihirli annem dizisinde rol aldıktan sonra,bir süre daha sunucu olarak hayatına devam etti.Tv8de yayınlanan Bir iş için lazım adlı progranı Cemil Büyük döğerli ile birlikte sundu,Bunun dışında TRT'de yayınlanan Ceyiz sov'u sundu.Ayrıca Kanal7'de Zula adlı programın sunuculuğunu yatı.Son olarak Acun Ilıca'nın yapımcılığı ve sunuculuğunu yaptığı Yok Böyle Das yarışmasına katıldı.
Oyunculuk
1997'deRuhsar ve Beyaz yalanlar ''Ahu''Televizyon dizisi
2000'de Dadı ''Defne''Televizyon dizisi
2003'de Sihirli annem ''Eda'' Televizyon dizisi
2006'de Selene''Pandora'' Televizyon dizisi
2007'de Hayal ve Gerçek ''Gizem Televizyon dizisi
Sunuculuk
Çeyiz show
Çat kapı
Bir işe lazım
Ntv 'de Yeşil elma
Uzman Avı
Zula
Devamını oku »

Bu Konuları Okudunuz mu ?