
Bağırsak ve böbrek çalıştırıcı.mide asitlerini dengeleyici.yağ yakıcı etkiye sahip bir içecektir.Formulü hazırlarken birebir aynısı konulmalıdır eksik veya fazla konulması halinde hiç bir etkisi kalmaz.
Malzemeler :
*2orta boy elma(yeşil veya kırmızı fark etmez)
*1orta boy limon
*1kuru dal veya rulo tarçın
*1tatlı kaşığı karabiber
*1 tatlı kaşığı kuru karanfil
Hazırlanışı:
1Kabın içine elma ve limon(kabukları ve çekirdekleriyle birlikte)4 eşit parçaya bölünerek konulur.Üzerine rulo veya dal tarçın,tane karabiber,kuru karanfil eklenerek 3 litre suda terçih edildiği kadar kaynatılır.Karışım kaynadıktan sonra süzülüp soğumaya bırakılır.
Kullanılışı:Her gün düzenli olarak 3 çay fincanı,öğün sonrasında tüketilir.isteğe bağlı olarak içerisine buz atıklarakta tüketilebilir.
Not ;tansiyon düşüklüğü yaşayanlar,böbreklerinde taş mide sorunu ve reflüsü olanların bu içeçeği kullanmamaları önerilir
kaynak:ekolay.net
0 yorum:
Yorum Gönder