GÖĞÜS BÜYÜTMEK İÇİN BİTKİSEL ÖNERİLER

25 Şubat 2008 Pazartesi Güzel ve iri göğüslere sahip olmak isteyenler için bir kaç önerimiz var.
Amiana: Özellikle afrodizyak olarak tanınır. Günümüzde birinci sırada kadın rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.
Melek otu: Kadın rahatsızlıkları en önemli kullanım alanıdır. Dolaşım bozukluğu, kabızlık, diyabet, kanser de kullanılmaktadır. Kadında hormon metabolizmasına etki gösterir.
Oğul otu: Anti mikrobik özelliği vardır. Huzursuzluk, korku ve yara iyileşmesinde kullanılır. Kas kramplarını çözer.
Aslan kuyruğu: Çayı yıllardır kalp problemleri ve kadın rahatsızlıklarında etkin bir tedavi olarak kullanılmaktadır.
Bostan otu: Çok eski yıllarda sarılık, böbrek/ mide rahatsızlıkları, migren problemlerinde kullanılıyordu. Uzun yıllardır kadın rahatsızlıklarında kullanılmaktadır.
Testere palmiyesi: Çok sayıda sağlık problemlerinde kullanılmaktadır. Erkeklerde prostat sorunlarında, kısırlık ve iktidarsızlık için kullanılıyor. Bu etkin bitki kadında da bir dizi tedavi olanakları sağlamaktadır. Meme bezlerinin gelişmesine neden olur.
Yam kökü: Meksika'da eski yıllarda Chiapas kabilesi kadınların doğum yapması sırasında bu bitkiyi kullanıyordu. Kadınlarda hormon yapımını uyarıcı etkisi vardır ve memeleri büyütür.
Kara hindiba: En önemli etkisi karaciğer üzerinedir. Safra akışını düzenler. Hindistan'da karaciğer hastalıklarında sıklıkla kullanılır. Vitamin ve mineralin zengin kaynağıdır. Avrupa'da salata şeklinde tüketilmektedir. Zararlı kimyasal ilaçlara, operatif müdahalelere ve implantlara karşı doğal bir alternatif olup, güzel göğüslere sahip olmak için ideal bir yöntemdir.
tüm bu bitkler karıştırılıp tamamen doğal bir tablet elde ediliyor ve bu sayade göğüs büyümesi sağlanıyor.Kapsüllerinden 6 ay süresince günde 2 kez 3'er kapsül alınır. Etkiyi artırmak için kremleriyle birlikte kullanılabilir. Daha sonra 3 ila 4 ayda bir 2-3 hafta süreyle alınmalıdır
kaynak:netten

10 yorum:

Adsız dedi ki...

birşey anlaşılmıyor bunlar bitkimi kapsülmü alınacak

Adsız dedi ki...

yorumu yazan kısı haklı kapsul olaraklı alınmalı nasıl nhazırlanıcak gunde kac defa ac karınlamı tok mu.kullanılacak mıktarları n ekadar olmalı

Adsız dedi ki...

bu karışımı evde yapabilirmiyiz?ölçüleri ne kadar olmalı ?hazır kapsülü nereden hangi isim altında bulabiliriz?kesin sonuç verirmi?

Adsız dedi ki...

milllet ben bu karışımı kullanıyorum bakalım neler olcak

adsız dedi ki...

normal bitki olarak kullanıyorum çay gibi gelişmeleri yazarım size iki gün oldu bakalım

Adsız dedi ki...

ben artık varya kızlar sapıtacam ha bir türlü açıklanmıyor ne nasıl olcak nasi yapılcak bune ya sanki oyun oynuolar bizle kapsül mü ne anlaşılmıyorki kime ayadıysa kim ne yapıp yaradıysa ii bi sonuç aldıysa lütfen bana yazsın msn adresimi weriorum fb_daria@hotmail.com

Adsız dedi ki...

KULLANAN ARKADAŞLAR LÜTFEN SONUCU BİLDİRİN..

Adsız dedi ki...

yazılmış olan bu bitkilerin hepsinden bi ölçü mü demlenecek

Adsız dedi ki...

ewt lütfen memnun kalan varsa yazsın ltfen.ve nasıl kullandı

Adsız dedi ki...

ne berbat bir durum ne söyliyim ne tas ne tarak başım döndü araştırmaktan bir bencillik var ki sormayın paylaşılacak olan şey bilgidir eksilmez aksine yayıldıkça çoğalır

Bu Konuları Okudunuz mu ?