HANGİ BİTKİYİ NASIL KULLANMALI?

28 Şubat 2008 Perşembe Bitkilerin hayatımızdaki yeri her geçen gün daha çok artıyor
Üzüm çekirdeği: (Sınava girerken)Unutkanlığı azaltıp, konstrasyonu sağlar. Beyin damarlarını güçlendirerek, beyine giden oksijen miktarını artırır. Yaşlılık etkilerini azaltmasının yanında, alzheimer etkilerini azaltır.
Ginko Bilobalı Macun: (Ehliyet, mekanik iş makineleri sınavı) Hafızayı güçlendirmede ve beyin fonksiyonlarını sağlamlaştırmada etkilidir. Kalbi güçlendirerek, olası kalp krizine önler. Astıma karşı etkili olmasının yanında şeker hastalarında oluşan damar tahribatlarında önlemede faydalıdır.
Kantaron karışık bitki çayı: (İş görüşmesine giderken)Başağrısı ve stersle başa çıkmanın yoludur. Özgüveni artırır. Sinirleri yatıştırır, kalp ritmini düzenler. Özellikle sters kaynaklı mide bulantısına iyi gelir.
Kırmızı Ginsengli Macun: (Testetteron ve kolesterol)Erkeklik hormonu olan testesteronu, sperm miktarını ve cinsel gücü artırır. Aşırı sters ve performans düşüklüğünü giderir. Şeker, lipit ve kolestrol seviyesinin düşmesine yardımcı olur.
Nar çekirdeği: Kanser oluşmasını engelleyen nar çekirdeği, tansiyonu ve kolestrolü düşürüyor. Selülüt oluşmasını engellemesinin yanı sıra doğal bir östrojen kaynağı.
Propolisli Macun: Doğal antibiyotiktir ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Mantar gibi deri hastalıklarını daha çıkmadan önleyici olarak kullanılabilir. Ağız içi yaraları, boğaz ve bademcik rahatsızlıklarının giderilmesinde yardımcı olur.
Nar ekşili pirenli bitkisel karışım: Doğal zayıflatıcıdır, iştahı keser ve kabızlığı giderir. Sindirimi kolaylaştırır, toksinleri atar, gaz gidericidir. İdrarı söker, şekeri düşürür. Diyet ile ayda ortalama 5 ile 7 kilo vermeyi sağlar. Zayıflatıcı
Zencefilli bitkisel karışım: Kalp, damar ve beyin damarlarının tıkanıklığında, unutkanlık, zeka geriliği, sara hastalıklarında etkilidir. Kadınların adetlerini düzenler, kanı temizler ve işeme zorluğunun giderilmesini sağlar.
kaynak: netten alıntı

0 yorum:

Bu Konuları Okudunuz mu ?