Ahmet Maranki''Kiraz Diyeti''

6 Haziran 2009 Cumartesi Prof.Dr.Ahmet Maranki haziran ayında kilo vermenin en etkili yöntemin kirazdiyeti olduğunuaçıkladı.Saba tüterin programına konuk olan Maranki yaz mevsiminde meyvelerden yararlanarak kilo vermenin mümkün olduğunu söyledi.Haziran Özellikle ayında kiraz diyetini önerdi.
Kiraz diyeti:
Haziran ayının 12,13,14.günlerinde ayın çekim gücünden faydalanarak zayıflamak için sabah ,öğlen,akşam yarımşar kilo kiraz yiyin aralarda sadece sıvı tüketin özellikle kurutulmuş kiraz sapının suyunu kaynatın ve için vücudunuzdaki fazlalıklardan kurtulmanızı sağlayacaktır.
maranki.com

3 yorum:

Adsız dedi ki...

SAYIM.AHMET BEY KİRAZ DİYETİNDE ANLAMADIGIM KONU DİYETİN ARASINDA SIVI TÜKETİN DİYORSUNUZ.SIVI DERKEY YEMEK VEYA CORBAMI YENİLECEK.KİRAZ DİYETİNİ DEDATLI BİR SEKİLDE AÇIKLIK VERİRMİSİNİZ. SAYGILARIMLA

ebruu dedi ki...

sadece haziran ayi icin bilgi vermissiniz..lutfen temmmuz ve agustos aylari icin de ozellikle tarihler hakkinda bilgi verir misiniz? tesekkurler....

Adsız dedi ki...

ehmet marak ki benim için gercekten çoook iyi bir doktordur. insanlara sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi öneriyo.tedafilerinde çok çok başarılı.ehmet marankiyi tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.

Bu Konuları Okudunuz mu ?