Münevver Karabulut'un sevgilisi Cem'le son yaptığı msn yazışması

11 Haziran 2009 Perşembe Ölümünün üzerinden tam 100 gün geçmesine rağmen katili cem Garipoğlunun bulunumaması
Münevver karabulutun yakınlarını çok üzüyor.Son gelişmelere göre Cemin cinayetiplanladığı bunudan bir gün öncesinde sevgilisi Münevver Karabuluta ima ettiğimsn yazışmalarında ortaya çıktı.Cinayeti işlemek için Münevveri eve davet ettiğigüveblik kameralarına görünmesin diyede arka kapıdan aldığı ortaya çıktı,Cem'in cinayeti işledikten 2 dakika sonra soğuk kanlılıkla elektirikle testere almaya gittiği ise kameralara yansıyor.
Münevver Karabulu'un ölümünde bir gün önce Cem Garipoğluyla yaptığı Msn yazışmaları
İşte cinayetten bir gün önce Cem G. Münevver arasında geçen konuşmalar:
C: Sana naparım biliyor musun?
M: Ne
C: Hayal edemeyeceğin şeyleri
M: Neymiş?
C: Sana sarılırım önce, sonra başlarım sıkmaya sonra daha çok ve daha çok, boğana kadar
M: Abartma
C: Tabii ki de boğmadan önce bırakırım, içimde bir sıcaklık hissediyorum biliyor musun?
M: öyle mi?
C: Evet öyle
M: Ne güzel
M: Cuma günü on saat tören filan çekemem, 3'te çıkacağım okuldan
C: iyi, güzel o zaman. Tüm gün beraberiz o zaman
M: Olabilir, buluşuruz
C: Ok o zaman, müthiş planlar içindeyim o zaman
M: Ne planı?
C: Tarihin en büyüklerinden
M: Abartma be
C: öyle, duyunca ağzın açık kalacak
M: Söyle bakayım, merak ettim
C: Çok büyük bunlar bebek. Şaşırtmayayım alıştırarak söylerim sana
M: Söyleee beee
C: Bizdesin o zaman yarın. Sana mum ışığı yemek hazırlarım. Panjurları filan kapatırım hep gece havası olur. Romantik böyle
M: Hem güvenlik var sizin. O görür ama
C: Arka bahçeden gireceğiz dedim sana
M: O nasıl olacak?
C: Söyleyeceğin bahane yok inan bana
M: Hem sizde napacağız ki?
C: Yapacağız bir şeyler merak etme
C: Hem sözün var hem de söyleyecek bahanen de yok
M: Yoooo
C: Gitar da çalarım M: Aaaaa!
C: Bugün 1 saat hoca gelecek gitar için. Bir tekrar olsun diye. Yarın sana çalacağım için
M: Hımmmm
C:.....
M: Ne alaka?
C: Gitar çalmıyorsun bahanene karşılık hazırlamıştım sadece
M: Tabii... İyi
C: Bir akustik, 2 klasik, 3 elektro gitar var evde. Hangisi nin sesini seversen onunla çalarım
M: İyi

KISKANÇ SEVGİLİM
Cem G.'nin, Münevver Karabulut'u adını söylemediği sarışın bir çocuktan kıskandığı da ortaya çıktı. MSN'de Cem G., 'Şu sarışın çocuk lafı uyuzuma gitti' diyor.
Bu söz üzerine Karabulut ise, 'Ufak çocuk be, seninle az uğraşayım dedim' karşılığını veriyor. Ancak kıskandığı belli olan Cem G., 'Başka bir çocuğun şakası bile hoş değil. Ufak veya büyük olsun fark etmez Münevver. Bir daha yapma' yazıyor.
Cem G.'nin kızması üzerine ise Münevver Karabulut, bunun şaka olduğunu söylemekle yetiniyor.
M.K: Kıskanç sevgilimmm.
C.G: Benim için bu kadar önemli olduğun için böyle ama sıradan takıldığım bir kız olarak görseydim seni istediğini de derdim sana,
M.K: Oy aşkım, haklısın pardon, ama kızgınken bile çok tatlısın
C.G: Çünkü böyle bir konuda bir daha barışmamak üzere küserim şakası bile hoş değil.
netten

4 yorum:

Adsız dedi ki...

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/06/munevver-karabulut-hukumeti-goturecek.html


munevver karabulut hukumeti goturecek mi

selam selam
Basbakan Erdogan Munevver karabulut cinayetinde medyanin yaptigi yayinlari elstirdi ve "iki ay oldu cinayet hakkinda bir ipucu yok" dedi.
Basbakan in kendini ana muhalefet partisi lideri zannettig nadir anlardan briyle karsi karsiyayiz saygıdeger okuyucular.
Ayni uslup Necip hocanini oludurlmesinde de yasanmis Erdogan "Hablemitoglu cinayeti ortbas ediliyor" demisti.

Bir yerlere ozellikle F tipi ve M tipi cemaatlere mesaj verme amaci tasidigini tahmin ettigimiz bu demecler bizi yildirmaktansa daha da cesaretlendiriyor.Celalettin Cerrah in Garipoglu ailesinin yasadigi yere yakin Osmaniye ye vali olmasi da http://hanifgundem.blogspot.com/2009/06/cerrah-medyuma-neden-gitti.html yazimizdaki iddialari dogrulamis ve bir iki yil sonra Istanbul emniyetine vali unvanli emniyet mudur olarak gelecegi ve istanbul vadisinin guvenlik cari olacagi tezini kurmamiza yol acmistir.

Bu bir surgun degil taltiftir.Vezir dusurmesi oparasyonunda etkili olan Kocaeli valiliginin sorusturlumammasi ve korunmasi iyi degerlendirilmelidir.

Munevver Karabulut cinayetinin satanik siyonist cephenin Turk gladiosunu da kullanarak isledigi bir tertip oldugunu yazmistik.Bu baglamda Abdullah Catli nin 2005 yilinda Kocaeli valisi Gokhan Sozer le gorustugunu yazmistik,Kocaeli valiliginin tasinmasina karsi cikilmasinin sebebinin valilikte satanik ayinler yapilmasi oldugunu incelemistik.

odatv.com sitesinde Abdullah catli,gladio ,susurluk ve cinayeti birbirine bagli oldugu ortaya cikarilmis.Ey kavmi Turk !! bu sebekeyi basindan at ve kendi kaderini tayin et !!!

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/05/munevver-and-cem-shocks-2.html


Kocaeli de Gladio yapilanmasinin o kadar b...u cikmistir ki Abdullah Catli ve Kocaeli valisi Gokhan Sozer in beraber fotograflari cekilmistir.Catli aslinda oldu gosterilmis ve daha derin bir yapilanma olan Das Som orgutunde yer almaktadir.(das som hakkişnda lutfen:http://hanifislam.com/H_Aiberg/komplonun_perdearkasi.htm bakiniz)

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/05/munevver-and-cem-shocks-2.html

http://www.odatv.com/Siyaset/munevver_cinayetine_savci_oz_el_atmali-16425.html

Adsız dedi ki...

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/07/o-sperm-kime-ait.html

o sperm kime ait
selam selam

MUNEVVER KARABULUT CINAYETI

Munevver in donunda bulunan sperm izi cesetten mi bulasti ???

Bir kac yil once izmit te ki tecavuz olayinin failleri de bu isin arkasinda mi ???

VALI nin yegeni GOKALP SEYMEN bu isin neresinde ???

izmit nufus mudurlugunun arsivinde neler oluyor ???

Basbakan a yapilan suikast girisimi !! Eski mitci nuri gundes in Kocaeli valiligindeki baglantilari

http://hanifgundem.blogspot.com/2009/05/vezir-dusmemeli.html

DIKKAT USTTEKI YAZI CEVIK BIR VE NURI GUNDES ICERI ALINMADAN YAZILDI !!!

SEREFINIZ VARSA PESINE DUSUN !!!




http://www.odatv.com/Siyaset/basbakan_munevver_cinayetinde_neden_susmali-16484.html

Başbakan Erdoğan, “Medyada cinayetin tüccarlığı yapılıyor. Karabulut’un ajandasının servis edilmesi hoş değil” dedi.



Başbakanın bu konuda açıklama yapması gerekirken medyayı suçlaması Münevver Karabulut’un arkadaşları tarafından yapılan bir protestoya dikkat çekti.

Karabulut’un arkadaşları bu durumu, internet sitesinde kurdukları “AKP’den açıklama bekliyoruz” adlı grupta protesto etti.



Neden AKP’den açıklama beklediler?

Çünkü Cem Garipoğlu’nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu AKP üyesi. Cinayetin gerçekleştiği Başakşehir’den 29 Mart’taki yerel seçimlerde AKP’den belediye meclis üyesi adayıydı.

'Kesik baş' cinayetinde Münevver Karabulut'un babası kızının körebe oynarken 4-5 kişi tarafından bıçaklandığını ileri sürdü

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=937562&Date=25.05.2009&CategoryID=77


İSTANBUL - Etiler'de başı vücudundan ayrılmış halde bir çöp konteynırında cesedi bulunan Münevver Karabulut'un babası, kızının ya Cem Garipoğlu'nun ailesinin sırlarını öğrendiği için öldürüldüğünü yahut da ayinde öldürülmüş olabileceğini öne sürdü. Baba Süreyya Karabulut, "3-5 kişi bir araya gelip, kızımla körebe oynadılar. Gözleri kapalı olarak önüne gelen bıçak darbesi ile kızımı öldürmeye çalıştı" dedi.

Cinayet ilk işlendiği gün bütün herkez böyle bir vahşet olmaz demişdi…Birileri izlediği filmden dolayı birleride başka türlü şeyler söylediler.Süreyya Karabulut (Münevver’in babası) cinayetin satanist bir ayin olduğunu bu cinayetin birden fazla kişinin işlediğini ilk günden itibaren söylemişti ve otopsi raporu çıkıncada söyledikleri doğrulanmıştı.Süreyya Karabulut bu cinayetin önü alınmazsa bu tür cinayetlerin devam edececeğini söyliyor

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=199304

Adli Tıp skandalıyla ilgili bir acı itiraf da Türkiye'nin tekniker yetiştiren tek okulu Mersin Üniversitesi Adlı Tıp Teknikerliği'nden Yrd. Doç. Hakan Kar'dan geldi: Bakanlık kadro açmıyor, mezunlarımız işsiz. Otopsiye temizlikçi ve aşçılar giriyor.


Altinoluk/Balikesir

http://www.haber7.com/haber/20071126/Kocaeli-valisini-yikan-tecavuz.php



Gökhan Karabulut´n haberi

Kocaeli’ni karıştıran olay, 14 yaşındaki kız öğrenci Y. Y.’nin ailesinin savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla ortaya çıktı.

ANAHTAR İSTEDİLER

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü meydana gelen olayda, Özel bir lisenin öğrencileri G.S. (14), S.B. (15) ve C. C. (15), aynı okuldaki bir kız öğrencinin doğumgünü kutlaması için kent merkezindeki bir bowling salonunda buluştu.

Gençler arasında bulunan ve CHP Kocaeli Merkez İlçe eski başkanlarından birinin de oğlu olan G.S., hem öğretmeni hem de akrabası olan Gürcan S.’yi telefonla arayarak evinin anahtarını istedi.



Her turlu soru ve sorunlariniz icin:

Frau madam mesude von aiberg


Bilgi icin telefonumuz:0505 722 80 39

Adres: iskele mahallesi Fatih caddesi no:70
Altinoluk/Balikesir

Adsız dedi ki...

http://adalettimi.blogspot.com/2009/08/asl-hanm-oncelikle-cok-hos-bir-hanmsnz.html


munevver karabulut cinayeti
aslı hanım öncelikle çok hoş bir hanımsınız...size daha önce sormuştum...gariboğlu ailesiyle aile dostuysanız cem denen hayvanın böle bi suç işleyeceği konusunda neden uyarmadınız..saygılarımla...ve sizin söyleminiz daha etkili olur sanıyorum;yay burcu bakire kızları panodan uyarmanız mümkünmü?
selam Azize
Hoş bir kadın olduğumu kocam bile görmüyor gözü dışarılarda :( Garipoğlu lalrla-Garbo dur aslı Greata Garbo yu düşün- aile dostu değilim.Uzaktan akrabalık var sadece sanıldığı gibi Kürt,Ermeni vs değillerdir.
Kasım beyin babası Kuzey Afrika göçmenidir Maarano tabir edilen Yahudilikten Hiristiyan Arap kimliğine geçmiş ailellerdendir.Buraya da 1919 gibi gelmişler İtalyan lejyonuyla birinci dünya savaşı sonunda Adana ya yerleşip Müslüman Türk kimliğine giriyorlar. Cem in babaannesi Kürt yahudisidir
Sevgili Azize bu cinayet normal bir cinayet değil.Zihin kontrolü denen olgu öyle pis birşeydir ki ananı babanı tanımazsın.Bilderberg toplantılarına son beş yıldır kimler hangi bebek yüzlü siyasetçiler kabak kafalılar düzenli katılıyorsa onların finansal arka planını incele cinayeti çözmeye bir adım daha yaklaşırsın.
CEM MUNEVVER LE evlenmeyi düşünüyordu.Tanıştırılması planlıydı ilk düşüncesi "güzel tombiş bir kız biraz takılırım" dı.
İkisi arasında özellerli benimle beraber mezara gidecek ben onların Aslı halalarıyım.
Cinayetten iki hafta önce Kasım Garipoğlu'nun liderliğinde aile toplantısı yemekli bir toplantı düzenlenmiş.Tesadüf İstanbul dayım cep telefonum çaldı Kasım bey arıyor eşimle beraber gittik.Eşim Osman Nuri YILMAZ HDCF örgütünün koordinatörlerindednir.Neyse masaya oturduk restorantı kapatmışlar bizden başka bir masa vardı onlar da kalktı bir zaman sonra Kasım bey celalalendi.Üçümüzün beraber gittiği yewrlerde çekilmiş resimleri ses kayıtlarını gösterdi dinletti bana"senin o kahrolasıların-zigzag cemaatini kastediyor- arasına gtiiğin yetmiyor şimdi de Cem i mi götüreceksin ? A..na kodumun karısı bir de kenar mahalle dilberini peşkeş çekiyorsun..." ağza alınmayacak küfürler Osman ı zor tutuyorum body buildingçi kodumu Kasım ın da piçlerinin de anasını beller.
O sıra
"Saatçi ali efendi konağı projesine de Rozak projesine de köstek oldunuz ! Her gün Kocaeli valiliğindeki çete diye yazıyorsun.Seni de o bebek boku sarısı saçlı Hans ı -HANS VON AİBERG- da araya karbon kağıdı koyar öyle s...im ! Tayyip i eşek cennetine yollayacaz railgun la bizim Nuri-Gündeş- bu işlere bakıyor Kocaeli valiliğinden harcırah çıkacak sırf bu proje için.Derdiniz ne a... koduklarım Tayyip de gidecek işte sayemizde hala siyonizm diyip duruyorsun.
Bak daha dün Salamon zakuto ile Mahir lerle konuştum siktirin gidin sen Hans ve ekibin yurt dışında Avrupa da istediğin ülkede Zigzagçılık oyna ama artık burada bize bu-laş-ma !! Valiyi de- GÖKHAN SÖZER- yerinden oynatamazsın cumhurbaşkanı sekreterliğinden imza aldım Tayyip in adamı değil artık sattı onu sattı !! Kolay mı valilikte o kadar süre durmak a..nı s...tiği bütün kadınların fotoları elimde Catlı ile görüşmesi falan ..."
Beni ve çocuklarımı tehdit edip ölmüş anama da laf söyleyince dayanamadım masadaki bıçağı aldığım gibi üzerine atladım zor tuttum kendimi " Ulan Şeytan dan korksak zigzag a girmeyiz Demirden korksak trene binmeyiz.O kız-Münevver- veCem seviyorlar birbirlerini engel olamazsınız.Pis şeytani ritüellerinize o çocukları yem ettirmem.Levent zaten itoğluitin teki bari bu çocuk kurtulsun.Haim-Hayyam- benim yönetimimide yaşasa önce ilk vukuatından karekodu sağ eline kondururum arkasından elinden boğum alır kafasına kadar çıkarım her vukuatında ama onu bu ülkede en çok savunan benim.ama sen babası olarak Rus yahudisi Mesut a peşkeş çektin oğlunu.Pardon sen iskele babası bile değilsin çünkü sen adam değilsin" dedim Arkasından çıkarken "G...ün yiyorsa burada vurdurursun beni sizlerin de malınızın mülkünüzün de bu ülkenin emekçileri içine s..caz mezar taşınız hela kuburu olsa şükredin " dedim herkes şoktaydı aile pısacağımı falan düşünmüştü sanırım SÜRECEK

Adsız dedi ki...

iyide münevver karabulut hiçmi hissetmemiş yapacağını cem resmen söylemiş msn de seni öldüreceğim diye neyse allah rahmet eylesin

Bu Konuları Okudunuz mu ?