İBRAHİM SARAÇOĞLU TOPUK DİKENİ

19 Aralık 2008 Cuma Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Topuk dikeni için siyah kuru üzüm ve kırmızı pul birberin %60 etkili olacağını açıkladı.
Topuk dikeni kürü :
Üç yemek kaşığı Orta acı (çok acı olmamalı) Kırmızı pul biber havanda ezilerek akşam yatmadan önce bir tülbent ya da gazlı bez ile topuğa sarılır. Sabah sökülür.ve 3 gün boyunca terekrarlanır.Daha sonra 3 yemek kaşığı çekirdekli siyah kuru üzüm çekirdekleri ile beraber dövülerek akşam yatmadan önce bir tülbent veya gazlı bez ile topuğa sarılır. Sabah sökülür.3gün boyunca tekrarlanır 3 günün sonunda, Orta acı (çok acı olmamalı) Kırmızı pul biber ve çekirdekli siyah kuru üzüm çekirdekleri ile beraber dövülerek akşam yatmadan önce 3 yemek kaşığı kadarı bir tülbent ya da gazlı bez ile topuğa sarılır. Sabah sökülür.Bu kür toplam 9 gün sürmektedir.
Not: Kürün faydalı olması için kırmızı pulbiberin ebter (kısır) tohumdan üretilmemiş olması gerekmektedir.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

merhabalar!kürü aynen uyguladım.Henüz hiç bir faydasını görmedim.Kürü tekrarlamak için biraz zaman geçmesini bekleyeceğim.Ancak bu arada Suna Dumankaya'nın bi kürü var onu uygulayacağım.Bu hastalığı çeken bilir.Çok zor çook..Ayrıca netten arastırdım.Bu kürlerle de geçmezse lazerle tedavi kesin çözümmüş.Herkese geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.

Bu Konuları Okudunuz mu ?