PROF DR İBRAHİM SARAÇOĞLU'NDAN TAVSİYELER

21 Mayıs 2008 Çarşamba Prof Dr ibrahim saraçoğlu meyvelerin faydalarını açıkladıİki çeşit erik vardır bunlar birbirlerine çok benzerler ayırt etmek için
CAN ERİĞİ:Can eriği tatlıdır.Uzun süre yeşilliğini muhafaza eder;Ağacında bekletilirse sararır.
*Alzhimer için Can eriği yada taze sıkılmış havuç suyu(eğer şeker hastası değilse)alzhimere karşı güçlü bir önleyicidir.
*Can eriği zihin açar çocukların mutlaka tüketmesi gerekir.
*Beyin için müthiş bir dopingtir.
*Vücuttan su atıcı özelliği olduğu için iyi bir zayıflatıcıdır.
PAPAZ ERİĞİ: Hafif ekşidir ,kırmızı çizgileri olabilir.
TAZE BEYAZ ÜZÜM:Bütün meyve ve sebzelerin içinde en güçlü antioksidan olanıdır. Kronik yorgunluğa ve strese iyi gelir. Öğlen bir avuç taze beyaz üzüm ve öğleden sonra 1 avuç tüketilmesini öneren saraçoğlu 20 dakika içinde yorgunluğunuzu atacağınızı ve kendinizi daha zinde hissedeceğinizi söylüyor.By Pass Ameliyatı Olanlariçin ve Ritim Bozukluğu Olanlar İçin Kür:Eğer şeker hastası değilseniz,öğleden önce ve öğleden sonra 1 avuç taze beyaz üzüm tüketin aşırıya kaçmayın .
DİKKAT EDİLMESİGEREKEN Vücutlarının herhangi bir yerinde kapanmayan yarası olanları ,sivilceleri ve akneleri olanları ,sedef hastalarını taze beyaz üzümden,cevizden greyfurttan ve narenciyeden uzak durmaları konusunda uyarıyor.ŞEFTALİ:Vitamin ve mineral deposudur;Olgunlaşmamış şeftali büyüklerde ve özellikle bebeklerde kabızlığa sebep olur.DUT: Doğal olarak yetişmiş olmalı;Enfeksiyona ve bakterilere karşı çok güçlü bir önleyicidir.KALP DAMARLARI İÇTEN YAĞ BAĞLAMIŞ OLANLAR İÇİN ARMUT KÜRÜ:Yeşil olgun ve tatlı orta boy bir armut,3 bardak klorsuz kaynamakta olan suyun içine kabuklarını soymadan armudu 4 parçaya bölün ve çekirdeklerini çıkarın, ve suya atın . Armutları suya atınca kaynama bir müddet durur. Tekrar kaynayınca içine 2-3 damla limon suyu damlatın ve 3 dakika kaynatın ve suyunu için 1 ay boyunca hergün bu kürü taze olarak hazırlayıp için
DOMATES:Doğal tohumdan üretilmiş olmalı.Kalbin dıştan yağ bağlamasını önler;İyi huylu prostat büyümesine karşı güne bir bardak taze sıkılmış domates suyu çok faydalıdır. Ayrıca göz sağlığı içinde Havuçtan daha faydalıdır.

kaynak: www.guzellikvesaglik.blogspot.com

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ben arzu bende panik atak var hiç huzurlu deyilim ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim.

arzu dedi ki...

ben panik atakgım ne yapmalıyım bana yardımcı olun kötüyüm tşkler

Bu Konuları Okudunuz mu ?