AHMET MARANKİ DOĞAL ANTİBİYOTİK TARİFİ

7 Ekim 2008 Salı Doğal Antibiyotik:Sarımsak, soğandır. Bunları çok fazla tüketmek lazımdır.Diyen Maranki doğal antibiyotik tarifini açıkladı
Malzemeler:
-1 baş sarımsak
-Yarım limon
-Yarım litre su
-Cam kavanoz
-Ailüminyum folyo
Yapılışı:
Yarım litre kaynatılmış soğumuş suyu cam bir kavanoza koyduktan sonra içine kabukları soyulmuş bir baş sarımsak, yarım limonu kabuğuyla dilim dilim doğrayıp atın.Kapağını kapattıktan sonra (alimünyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bir ortamda 4 gün bekletin. 4 gün beklettikten sonra içinden posasını alın.Her kışa girerken bir kaç defa bu doğal antibiyotiği tekrarlarsanız savunma mekanizmanız güçlü olur.
Kullanımı: Her yemekten 15 dakika önce aç karnına bir yemek kaşığı içebilirsiniz.Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir.Hiç bir yan etkisi de yoktur. Limonu ve sarımsağı hayatınızdan çıkartmayın.
Kaynak:marankicom

0 yorum:

Bu Konuları Okudunuz mu ?