ENDER SARAÇ FORMULA 7 ZAYIFLAMA HAPI

23 Kasım 2008 Pazar Dr Ender Saraç kilo problemi olanlar için mucize bir Hap önermektedir.Formula 7 ile Kilolarınızdan kurtulacak ve kilolarınızı dengede tutacaksınız .
Formula 7 içeriğinde
-Funda Yaprağı : Zayıflama ve yağların vücut tarafından daha iyi yakılmasına yardımcı olur. Açlığın bastırılmasını sağlar.
-Tere Tohumu: Metabolizmayı canlandırıcıdır. Troidi tembel olan kişilerde daha verimli çalışmasına yardım eder.
-Yeşil Çay: Güçlü bir antioksidan olarak bilinir. Metabolizmayı hızlandırıcı etkisiyle kilo vermeye yardımcıdır. Bağırsaktaki yararlı bakterileri artırarak sindirime yardım eder.
- Zencefil: Yenilen besinlerin daha iyi sindirilmesi için yardım eder. Bünyeyi güçlendirir. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskinin azaltılmasına yardımcı olur.
- Krom GTF: Kromyumun, bazen glikoz tolerans faktörü (GTF) olarak adlandırılan biyolojik etken formu doğal olarak ortaya çıkar. Bu nedenle daha yüksek oranda yarar sağlar.
İnsülin faaliyetinin etkisini arttırıp karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde etkili olan bir esansiyel eser mineral olarak genel kabul görür. Pankreasın kan şekeri seviyesinin dengelenmesi için yardımcı olur.
Diyetlerde kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına mani olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılması için yardımcıdır.
- Co-Enzyme Q10 : Zayıflarken sağlığın korunmasına yardımcı olan güçlü bir antioksidandır. 21. yüzyılın en önemli şifalı maddelerinden biri olarak kabul edilmektedir. Kalp damar sağlığı için ve kansere karşı korunmak için yardımcıdır. Enerji metabolizmasını canlandırıp kilo kaybı esnasında yaşanan halsizlik problemine karşı da yardım eder.
- L-Carnitine : Yağ asitlerini yakılmak üzere hücrelere taşmaktadır. Vücutta depolanmış yağların yakılmasını hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle diyet ile birlikte yapılacak egzersizlerden daha iyi netice alınmasına yardım eder. Eksikliğinde vücutta yağ yakımı ve enerji üretimi azalır.
Kullanım Şekli : Günde 2 kez yemeklerden yarım saat önce ılık suyla 1 kapsül veya doktor tavsiyesine göre kullanılması önerilir
Kullanım Alanları : Sağlıklı ve kolay kilo vermeye yardımcı destek olarak önerilir.
Yan Etkisi : Bilinen bir yan etkisi yoktur.
endersarac.com

4 yorum:

Seda PAK dedi ki...

formula 7 yi uzun zamandır kullanmayı düşünüyordum http://www.dilekeczanesi.com/urun-formula7-8.html bu adresten alıcam sanırım

Adsız dedi ki...

Merhabalar,

Ender Saraç'tan, Orijinal Formula 7 Hapı nı satın almak ve daha detaylı bilgi edinmek için http://www.formula7siparis.com web sitesini ziyaret ediniz.

zayıflama hapları dedi ki...

formula 7 yi uzun zamandır kullanmayı düşünüyordum

Zayıflama dedi ki...

Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh zayıflama lida fx15 ve biber hapı zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh Zayıflama Lida Fx15 ve Biber Hapı Zlfvbh

Bu Konuları Okudunuz mu ?