AHMET MARANKİ TANSİYONU DÜŞÜRMEK

26 Ocak 2009 Pazartesi
Prof.Dr.Ahmet Maranki günümüzde genç yaştaki insanların bile yakalandığı tansiyon hastalığının çok ciddi bir hastalık olduğunu belirtti. Tansiyonu dengelemek çok önemlidir .Diyen maranki bunun için günde 1 çay kaşığının onda birini geçmeyecek kadar tuz kullanmak gerekir ayrıca sarımsak,alıç çayı ,limon,zeytin yaprağı çayının tansiyonu düşürücü etkisi vardır.
Tansiyonu dengeleyen doğal formüller
-Sabahları aç karnına 4-5 adet ceviz içi yenilmesi ve uzunca bir süre devam edilmesi durumunda tansiyon düşürücü etkisi vardır.
-1-2 çay kaşığı ince kıyılmış ökse otu 1bardak soğuk suda 8 -10 dakika bekletilir.Daha sonra hiç bir tatladırıcı koyulmadan sabahları aç karnına içilir.
-Biberiye bitkisinin tansiyonu düşürücü etkisi vardır:.1bardak kaynamış suyun içersine 1 çay kaşığı biberiye koyulur ve demlenmesi beklenr daha sonra süzülerek içilir.(Biberiyeyi kaynatarak içmeyiniz)
-1 su bardağı suya 4-5 gr kimyon koyulur 10 dakika bekletilir ve günde 2-3 bardak içilirse tansiyonundüşürür.
-Yemeklerden önce 100-150 gr çilek yenilirse tansiyonu düşürür.
-500Litre suya 3 adet soğan ince ince göğrandıktan sonra 1 gece bekletilir, sabah süzülür ve günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce 1 fincan içilirse tansiyonu düşürücü etkisi vardır.
-Günde 2-3 bardak alıç çayı balla tatlandırılarak aç karnına yada öğün aralarında içildiği zaman tansiyonu düşürür.
maranki.com

0 yorum:

Bu Konuları Okudunuz mu ?