İBRAHİM SARAÇOĞLU KANDAKİ İLTİHABLANMA İÇİN

12 Ocak 2009 Pazartesi
Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Kandaki iltahaplanmaya karşı dut kurusu kürünün çok etkili olduğunu kitabında açıklamış ve kürü yayınlamış.
Kandaki iltihaba karşı dut kurusu kürü:Kandaki crp(chemical reaktif protein)yüksekse düşürülmesinde mükemmel bir destekleyicidir.Yarım litre kaynamakta olan suyun içerisine 1 açuk dolusu beyaz dut kurusu atınız ve 6 dk kısık ateşte kaynatmaya devam ediniz.6.dakikadan sonra ocaktan indiriniz.Ilıyınca süzünüz,yarısını sabah aç karnına kahvaltından 20 dk önce diğer yarısınıda akşam yemeğinden 20 dk aç karnına önce içiniz.toplam 25 gün uygulanır.
tıbbibitkilerrehberi

0 yorum:

Bu Konuları Okudunuz mu ?